Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ > 查看详情

Ευτυχία Yacht Club

  • πηγή:
  • ημερομηνία έκδοσης:2017-06-02 14:48:32
  • Προβολές:
  • 9349
 
Η ευτυχία Yacht Club είναι ένα απλό επιχειρηματικό τύπο Yacht Club. προσπάθειες Σύλλογος για την προώθηση των θαλάσσιων πολιτισμού, συγκέντρωσε επιχειρηματική ελίτ, τα μέλη ενσωματώνουν τους πόρους και τη σοφία, την υγεία και τον πλούτο για την προώθηση της ένταξης.
 
    Υπηρεσίες: τους πρώτους πελάτες της, για την παροχή «άνεση, την ικανοποίηση και την υγεία» πρότυπο υπηρεσιών
 
    Λέσχη Τοποθεσία: Club βρίσκεται στην πανέμορφη ελληνική, στρατηγική θέση, πλούσια σε θαλάσσιων πόρων, όλα τα είδη των πολύτιμων ψαριών, οστρακοειδών τα πάντα. Διακεκριμένοι τα μέλη μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο, την άμμο, ξύλα φυσική ομορφιά. Ανήκει σκάφη αναψυχής, μαρίνα, κλαμπ, εστιατόρια και άλλες εγκαταστάσεις και δραστηριότητες εγκαταστάσεων. Yacht ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο, με την αλιευτική άνεμο, διάλειμμα διακοπών, είναι μοναδική απόλαυση.
 
    Κλίμακα: Σήμερα ο σύλλογος έχει 32 εισαγόμενα σκάφη αναψυχής, πολυτελή γιοτ συμπεριλαμβανομένου του τύπου των πλοίων, την πολυτέλεια των επιχειρήσεων σκάφη, πολυτελή σκάφη κίνηση, μικρά σκάφη εργασίας.
 
    Επιχειρήσεις: 1, ναυλώσεις σκαφών. Κύριες δραστηριότητες γιοτ χρηματοδοτικής μίσθωσης, υπηρεσίες μελών θαλάσσια σπορ κλαμπ, προσφέροντας ένα άνετο και ευέλικτο ταξίδια θαλάσσιες δραστηριότητες αξιότιμος βουλευτής. 2, Business κόμμα γιοτ. δραστηριότητες Club για να αναλάβει όλα τα είδη των κομμάτων, τελετές γάμου, επιχειρηματικές δικτύωση, κλπ, για να δημιουργήσετε μια νέα και μοντέρνα γιοτ ατμόσφαιρα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 3, μαρίνες, ναυτιλιακές υπηρεσίες. Λέσχη μαρίνα παρέχει υπηρεσίες ελλιμενισμού, και έχει μια ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες τεχνικούς, με πολυετή συντήρηση σκαφών, την εμπειρία επισκευής, παρέχοντας μακροχρόνια χρήση και συντήρηση των σκαφών αναψυχής καθοδήγηση για τους πελάτες.
 
    Επικοινωνία: Λέσχη Ιδρυτής: Li Feng Ping
    Τηλέφωνο: 00302310556666, 00306982266666
    FAX: 0030 2310 551888
    Διεύθυνση: Αισώπου 9, str, 54627, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
    URL: www.litravel.gr μικρο-mail: ligreece
    E-mail. Cngr2015@gmail.com                                                      
                                                       
προηγούμενος:χωρίς
επόμενος:Ελλάδα Δράκος κινεζική εταιρεία