Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ > 查看详情

Ελλάδα και Κίνα Travel Service

  • πηγή:
  • ημερομηνία έκδοσης:2017-06-02 14:45:50
  • Προβολές:
  • 9209
Ελλάδα και Κίνα Travel Service ιδρύθηκε το 1980, στο εξωτερικό κινεζική κοινότητα στην Ελλάδα είναι το παλαιότερο και πιο ισχυρό από μια κινεζική άδεια ταξιδιωτικό γραφείο (Ελληνικού Τουρισμού αριθμό άδειας δικαιόχρησης: 0 2 0 6 E 6 1 0 0 0 058 701). Διεθνές Χρηματιστηριακό Κέντρο Ελληνικής είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, από την ίδρυσή της, έχει δεσμευτεί για την προώθηση της οικονομικής και τεχνολογικών ανταλλαγών της Κίνας Ελλάδα, και η ελληνική περιοδεία για την προώθηση των κινεζικών έκανε πολλές συνεισφορές για την ανάπτυξη της Ελλάδα, η ελληνική ταξιαρχία και να γίνει Κινέζοι και τον έξω κόσμο μια γέφυρα και σύνδεσμο. Διεθνές Χρηματιστηριακό Κέντρο Ελληνικής είναι στο εξωτερικό εκπαιδευτικά ιδρύματα (αριθμός καναλιού: P0258) Εθνικό Γραφείο της Κίνας που ορίζονται στην Ελλάδα.
 
 
Ο κ Chung Hwa Υπηρεσία Travel, πρόεδρος Zhang Buren Ελλάδα είναι η πρώτη ελληνική προσόντα τουριστική βιομηχανία παλαιότερα προκατόχους, ο ίδιος ήταν 39 χρόνια πριν από την Ταϊβάν για να σπουδάσουν στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση του διδακτορικού στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κάτσε εδώ. Από τότε έχει εργαστεί στον τομέα του τουρισμού, τη μετάφραση και τη διδασκαλία.
 
 
Είκοσι χρόνια έχουμε λάβει πολλές ομάδες κινέζων τουριστών, έχει συσσωρεύσει πλούσια εμπειρία διαχείρισης των επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού, με παράλληλη μέριμνα για ένα υψηλής ποιότητας της διαχείρισης του τουρισμού, των πωλήσεων και των ξεναγών. Αναλαμβάνουμε επίσης μια σειρά από υψηλού επιπέδου αντιπροσωπείες επισκεφθείτε, που έχει προγραμματιστεί επίσημες δραστηριότητες, τη διοργάνωση μεγάλων διεθνών συνεδρίων και εκθέσεων, παρέχει εξαιρετική ελληνική και αγγλική μετάφραση? Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ενθουσιασμό μας, την αφοσίωση και προσεγμένες τομέα των υπηρεσιών έχει κερδίσει ευρεία έπαινο. I clubs για τη ρύθμιση αυστηρά το σύστημα διαχείρισης, καλοφτιαγμένο ελληνική κλασική, ρομαντική δρομολόγια, έχει κερδίσει υψηλή επαίνους.
 
 
Διεθνές Χρηματιστηριακό Κέντρο Ελληνικής και τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν μια μακροπρόθεσμη καλές σχέσεις συνεργασίας, έχουμε συσσωρεύσει πλούσια εμπειρία όσον αφορά την φιλοξενία κινεζική εκπαιδευτικές αποστολές, και να συνεχίσουν τις προσπάθειες για την επέκταση του πεδίου εφαρμογής της εκπαίδευσης και την ενίσχυση της ικανότητας κατάρτισης. Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα και το Διεθνές Χρηματιστηριακό Κέντρο έχει φιλοξενήσει μια σειρά από επαρχίες στο Πεκίνο, Σαγκάη, Shandong, Anhui, Guangdong, η πόλη έστειλε ένα σύνολο εκπαιδευτική αποστολή. Όψεις της κυβέρνησης λειτουργίες, όπως η ανταλλαγή επισκέψεων, την κατάρτιση των δημοσίων υπαλλήλων, αστική δόμηση, την κατάρτιση, τη βιομηχανική κατάρτιση, τη γεωργία και τις σχετικές υπηρεσίες της Ελλάδα με επιτυχία πραγματοποιείται με την κατάρτιση και την ανταλλαγή σε διάφορους τομείς. Ειδικά από το 2003, με την αύξηση της θερμοκρασίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, μετά από μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, η ελληνική και η κινεζική να επικοινωνούν πιο συχνά. Διεθνές Χρηματιστηριακό Κέντρο Ελληνικής διαδραμάτισε ενεργό και εποικοδομητικό ρόλο. Πεκίνο δημοτικές κυβέρνηση έχει λάβει Ολυμπιακούς Αγώνες οικονομική αντιπροσωπεία, Πεκίνο 2008 Ολυμπιακοί Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων πολλές φορές τις ομάδες πριν από την αποστολή, και στελέχη επιχειρήσεων επανειλημμένα εκπαιδευτική αποστολή Qingdao.
 
Διεθνές Χρηματιστηριακό Κέντρο Ελληνικής στη ναυτιλιακή βιομηχανία, ο τουρισμός, η ναυτιλία, η γεωργία, μεταποίηση γεωργικών προϊόντων βιομηχανία έχει μια μοναδικά πλεονεκτήματα της κατάρτισης, αλλά και επωφελήθηκαν από την ισχυρή υποστήριξη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εθνικό Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με τη χρήση των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων και πλήρη διδασκαλία εγκαταστάσεις, παρέχει στους φοιτητές με την ακαδημαϊκή εκπαίδευση στη θεωρία και την πρακτική του συνδυασμού.
 
 
Επικοινωνία και την Ελλάδα, που συνδέει το παρελθόν και το παρόν
 
Ελλάδα και Κίνα Travel Service - προσεγμένες υπηρεσίες, με την Aegean ρομαντική απόδραση σας!
 
Ελληνική Διεθνές Κέντρο Χρηματιστήριο - μια πλούσια εμπειρία, για να δημιουργήσετε μια μοναδικά πλεονεκτήματα εκπαίδευση!
 
 
 
Ελλάδα και Κίνα Travel Service ΚΙΝΑ TOURS
Ελληνική Διεθνές Exchange Center Hellas-Κίνας Διεθνές Κέντρο Ανταλλαγής
Διεύθυνση: .. Νο 38, 28ης Οκτωβρίου Άνω Ιλίσια, 15772 Αθήνα Ελλάδα
Τηλ: 0030-210-7758450
Fax: 0030-210-7794068
E-mail: zhang@otenet.gr
      info@chinatourgreece.gr
URL: www.chinatourgreece.gr
      www.hciec.com
 
Διεθνές Πολιτιστικών Ανταλλαγών του Πεκίνου ΕΠΕ στην Ελλάδα
Διεύθυνση: Beijing Chaoyang Qu Yumin Dong Li δωμάτιο Νο 1331
Ταχυδρομικός Κώδικας: 100029
Τηλ: 0086-10-62368756
Fax: 0086-10-62005646
E-mail: zrr1556@hotmail.com
URL: www.chinatourgreece.gr
      www.hciec.com