Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ > 查看详情

Ελλάδα Jing Dian κινεζική εταιρεία

  • πηγή:
  • ημερομηνία έκδοσης:2017-06-02 14:45:50
  • Προβολές:
  • 11173

                                                                               www.jingdianhuaren.com
 
 
Της Εταιρείας και την ώθηση της εταιρείας μας και αποστολή μας
 
«Jing Dian» κινεζική εταιρεία παροχής υπηρεσιών είναι μια ανεξάρτητη νομική καταχωρηθεί από νόμιμες εταιρείες, που βρίσκεται στο «Κίνα Πόλη» πέντε-ιστορία επιχειρηματικό κέντρο. Η εταιρεία μας είναι μια κοινή επιχείρηση διευθύνεται από Κινέζους και Έλληνες Limited, η εταιρεία είναι αφιερωμένο στην χειρίζεται όλες τις υποθέσεις της Κίνας στο εξωτερικό και Κινέζους επιχειρηματίες επαγγελματική εταιρεία στην Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία των εργαζομένων μας, καθώς και μεγάλη εμπειρία μας στην «πίστη με βάση το» επιχειρηματική φιλοσοφία για να είναι σε θέση να παρέχει ένα γρήγορο και βολικό για όλους τους κινέζους με την ελπίδα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές
 
 
 
Στόχος της εταιρείας Στόχος μας
 
«Jing Dian» κινεζική εταιρεία παροχής υπηρεσιών δεσμεύεται να παρέχει γρήγορη και άνετη, σε λογικές τιμές, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους κινέζους στα ελληνικά. Μέσω αυτών των υπηρεσιών, η εταιρεία ελπίζει να ολοκληρώσει τον εξορθολογισμό όλων των κινεζική εμπορική εταιρεία στην ελληνική γλώσσα, οπότε είμαι κινεζική εμπορική εταιρεία μια θέση στην αρένα της αγοράς ελληνική οικονομία, και να βελτιώσει τη θέση μας στην αγορά σε όλους τους κινέζους.
 
 
 
Η δέσμευσή μας Η Δέσμευσή μας
 
Υποσχόμαστε: όλες οι υπηρεσίες που «Jing Dian» που παρέχονται από την εταιρεία, θα έχουμε κινεζική εκθέσεις για την παρακολούθηση και την εξηγήσει. Γνωρίζουμε ότι «ο χρόνος είναι χρήμα» παροιμία, και ακολουθήστε την πρόταση, παρέχουν μια «πίστη βασίζεται σε» κινέζικα γρήγορη εξυπηρέτηση για όλους τους κινέζους επιχειρηματίες φίλους.
 
 
δάσκαλος Εμπειρία
 
Ι «Jing Dian» λογιστή της εταιρείας κινεζικών υπηρεσιών και των ανώτερων φορολογικών λογιστές ικανοποιημένοι με τις περίφημες επιχειρήσεις ελληνική νομοθεσία, οι εταιρείες logistics έχουν εκτεταμένες επιχειρηματικές συναλλαγές. Ελπίζω ότι η υπηρεσία που παρέχεται από την εταιρεία για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους κινέζους Κινέζους επιχειρηματίες.
 
 
 
«Κώδικας Πεκίνο» σε «καλή πίστη»
Για την προστασία των συμφερόντων όλων των κινεζικών υπηρεσιών θέμα.
Μαζί, δημιουργώντας Tang Rensheng πράγμα! ! !
 
 
 
 
Υπηρεσίες Ευρύ φάσμα των υπηρεσιών
 
Νομίζω ότι η εταιρεία παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για τους σκοπούς των ελληνικών κινεζική Κινέζους επιχειρηματίες, ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ως εξής:
 
 
1. Φορολογία και λογιστικές υπηρεσίες λογιστών, φορολογικών υπηρεσιών
 
 
Είμαι πεπεισμένος ότι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής της εταιρείας και των ανώτερων φορολογικών λογιστές και αφοσίωση για την παροχή Κινέζοι επιχειρηματίες με την ελπίδα όλων των κινεζικών εταιρειών, καταστημάτων υπηρεσίες ασφαλές, αξιόπιστο, γρήγορο και αποτελεσματικό, υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές.
 
§ Διατήρηση των λογιστικών βιβλίων? Ημερήσια λογιστική πράξη? Καθημερινή τους λογαριασμούς της εταιρείας
§ φορολογικές δηλώσεις προετοιμασία (δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, παρακράτηση φορολογικών δηλώσεων, την επιστροφή του ΦΠΑ)? Υπηρεσία επιστροφής:
§ Υπολογισμός Μισθοδοσίας? Αξιολόγησης των μισθών
§ Οι εταιρείες του φόρου και την καταγραφή της κοινωνικής ασφάλισης? Φορολογία των επιχειρήσεων, την κοινωνική ασφάλιση
§ βοήθεια κατά τη διάρκεια φορολογικών ελέγχων? Λογιστική φορολογικού ελέγχου
§ Εκπροσώπηση ενώπιον των φορολογικών αρχών, out-of-δικαστικού συμβιβασμού?
§ Η κοινωνική πρόνοια εισφορές ασφάλισης (ΙΚΑ)? Ισχύει για το ΙΚΑ
§ γραφείο εργασίας, επιτροπές εργασίας και ΟΑΕΔ εκπλήρωση των υποχρεώσεων? Χειριστεί όλα τα θέματα που απαιτούνται για το Υπουργείο Εργασίας
§ AFM και έκδοση κοινωνικής ασφάλισης (ΙΚΑ) σε Κινέζους που δεν διαθέτουν είτε θεώρηση ή άδεια διαμονής εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει νόμιμα AFM & ΙΚΑ αριθμό για κάθε κινεζική ανεξάρτητα αν αυτός / αυτή είναι που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα .; επιτετραμμένος αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, το ΙΚΑ και ο αριθμός ΑΦΜ δεν είναι μόνιμος κάτοικος ότι είναι βασικά νομιμοποιηθεί στην Ελλάδα
 
 
2. Νομικές υπηρεσίες Νομικές υπηρεσίες
 
 
Νομικές Υπηρεσίες σε αυτό το έργο, η εταιρεία μας με μια σειρά από διάσημα ελληνικά σταθερή νομική δικαίου συνεργασίες μπορεί να παρέχει νομικές συμβουλές και υπηρεσίες σε όλους τους κινέζους με την ελπίδα Κινέζους επιχειρηματίες.
 
§ εργασίας και διαμονής επιτρέπει την έκδοση? Βοήθεια με τα έγγραφα που λείπουν? Εγγύηση για την απόκτηση της άδειας εργασίας και διαμονής σε ελάχιστο χρόνο? Εργασίες που πρέπει να γίνουν, το αφεντικό και όλα τα είδη της κατοικίας? Αναζητήστε το χαμένο χρονικό διάστημα για να υποβάλουν αίτηση για έγγραφα διαμονής.
§ Παροχή εναλλακτικών λύσεων προκειμένου για τις άδειες εργασίας και παραμονής να είναι πολύ πιο εύκολο να ληφθεί (δηλαδή να αλλάξει το νομικό τύπο από ατομική επιχείρηση σε ΕΠΕ, η οποία παρέχει μεγάλη φήμη με σχεδόν χωρίς επιπλέον κόστος)? Προσφέρει μια ποικιλία από λύσεις που μπορούν να είναι ατομικές που δραστηριοποιούνται οι εταιρείες σε Limited ή Corporation.
§ βοήθεια στην καθημερινή επιχειρηματική σχετίζονται με νομικά θέματα? Καθημερινά νομικές συμβουλές
§ βοήθεια σε κάθε είδους διαπραγμάτευση? Επικοινωνία με κρατικές υπηρεσίες, εάν είναι απαραίτητο
§ παροχή βοήθειας σε περίπτωση δικαστικής προσφυγής? Αν είναι απαραίτητο, ο δικηγόρος
§ Προσφυγή ενώπιον των φορολογικών δικαστηρίων? Μήνυση
§ Βοήθεια για την είσπραξη των χρημάτων που έχει γίνει εξαιτίας? Βοηθήσει με τα νομικά μέσα για την ανάκτηση του χρέους στην Ελλάδα κινέζικα Κινέζοι επιχειρηματίες
§ Νομική καταγραφή των κάθε είδους νομικό πρόσωπο? Προετοιμασία της κάθε απαραίτητης τεκμηρίωσης? Νομικά έγγραφα που απαιτούνται για την εγγραφή της εταιρείας καθώς και την προετοιμασία όλων των εγγεγραμμένων εταιρειών
 
 
3. Μεταφορές, logistics και υπηρεσίες εκτελωνισμού των μεταφορών, που μεταφέρουν, υπηρεσίες εκτελωνισμού
 
 
Η εταιρεία μου και πολλές γνωστές ελληνικές εταιρείες logistics έχουν στενές σχέσεις συνεργασίας, για τον εκτελωνισμό, τη βελτίωση των τελωνειακών διαδικασιών είναι πολύ σαφής, μπορείτε γρήγορα και γρήγορα έκανε αγαθά που χρειάζεστε, και αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Η τιμή είναι λογική, ασφαλές και αξιόπιστο!
 
§ υπηρεσίες εκτελωνισμός των κάθε είδους προϊόντων? Υπηρεσιών εκκαθάρισης (του αέρα, της θάλασσας φάσμα των ειδών)
§ Υπηρεσίες μεταφορών (διεθνών και εγχώριων)? Υπηρεσίες μεταφορών (διεθνών και εγχώριων όλα τα είδη των μεταφορών)
§ Υπηρεσίες αποθήκευσης? Παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης αποθήκη
§ Κάθε άλλη υλικοτεχνική συναφών υπηρεσιών όπως η διεθνής ασφαλιστική κάλυψη φορτίων κλπ? Διεθνείς και εγχώριες μεταφορές
 
 
4. Ταξίδι υπηρεσίες ταξιδιωτικών πρακτορείων Υπηρεσία αγοράς εισιτηρίων
 
 
Ι «Jing Dian» της εταιρείας για τις εκδρομές, αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια τρένων και εισιτήρια, χαμηλές τιμές, και να προσπαθούν να παρέχουν φθηνή, ασφαλή και αξιόπιστη παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών για τους Κινέζους επιχειρηματίες όλοι οι Κινέζοι φίλοι.
 
§ κρατήσεις Αεροπορικά εισιτήρια? Εισιτήριο κράτησης εισιτηρίων
§ πλοίο, τρένο, λεωφορεία κράτηση? Εισιτήρια τρένων, εισιτήρια για να κλείσετε ένα εισιτήριο
§ Ξενοδοχεία κρατήσεις? Ξενοδοχεία στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες
§ Προσαρμογή των κάθε είδους ταξίδια εκδρομές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας? Ταξιδιωτικές υπηρεσίες
 
 
5. Ιδιωτικές Ασφαλιστικές υπηρεσίες ιδιωτικό φορέα ασφάλισης
 
 
Η ιδιωτική ασφάλιση παράγοντας είναι μία από τις υπηρεσίες μας. Ιδιωτική ασφάλιση για όλους τους Κινέζους φίλους μας, τους Κινέζους επιχειρηματίες είναι πολύ σημαντικό για την ελληνική κυβέρνηση, μερικά από τα οφέλη που παρέχονται από την κυβέρνηση δεν είναι το πρόσωπο του αλλοδαπού, γι 'αυτό το σημείο, η εταιρεία προσπάθησε να διασφαλίσει ότι τα έννομα συμφέροντα του συνόλου των κινεζικών Κινέζους επιχειρηματίες τώρα παρέχουν ιδιωτικές επιχειρήσεις ασφαλιστικού φορέα:
 
§ Υγεία και ιατρική ασφαλιστική κάλυψη για κάθε κινέζικα (νόμιμα ή μη νόμιμα στην Ελλάδα)? Υγεία ιατρική ασφάλιση (το πρόσωπο του συνόλου των κινεζικών, με ή χωρίς νομικό καθεστώς μπορεί)
§ ατυχημάτων ασφαλιστική κάλυψη? Ασφάλιση προσωπικών ατυχημάτων
§ ασφαλιστική κάλυψη θανάτου? Θανάτου Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων
§ Αντικατάσταση με τις απώλειες εισοδήματος λόγω ατυχήματος (μόνο για νομικά παρούσα Κινέζοι στην Ελλάδα)?
§ αυτοκινήτων & μοτοσικλετών ασφάλιση? Αυτοκινήτων, Ασφάλιση μοτοσικλέτας
§ ακίνητης περιουσίας ιδιότητες ασφαλιστική κάλυψη (σε περίπτωση πυρκαγιάς, πλημμύρας, σεισμού κλπ)? Οικοδόμηση ασφάλιση ατυχημάτων (πυρκαγιά, σεισμό, πλημμύρα)
§ Κάλυψη των καταστημάτων ή κλοπής στο σπίτι, ληστεία και διάρρηξη? Τα άρθρα της εταιρείας και τα στοιχεία της ασφάλισης σπίτι
 
 
6. Υπηρεσίες Μεσιτικές Υπηρεσίες πράκτορες μεσιτικό γραφείο
 
§ Παροχή βοήθειας στην εξερεύνηση των χώρων για εμπορική χρήση? Αναζητούν βιτρίνα
§ Βοήθεια για την εξερεύνηση του διαμερίσματος, σπίτια κλπ? Κατοικιών
§ Διαπραγμάτευση με τους ιδιοκτήτες? Για να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη
§ Βοήθεια στην έρευνα των διαφόρων ελληνικών περιορισμούς του νόμου σχετικά με την εφαρμογή των χώρων για συγκεκριμένες επαγγελματικές χρήσεις? Μέγιστη προστασία της εταιρείας σας? Σύμφωνα με το νόμο, για να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάστημα, και να εφαρμόζουν ειδική άδεια επιχειρήσεων. (Εστιατόρια, σχολεία, κ.λπ.)
§ Προετοιμασία κάθε σχετικό έγγραφο που αφορά την ενοικίαση αγορά της προϋπόθεσης? Την ανάπτυξη μιας ποικιλίας ενοικίαση, αγορά, πώληση σύμβασης
 
 
7. Άλλες σχετικές Επιχειρηματικές υπηρεσίες: Επιχειρηματικές υπηρεσίες, άλλες
 
 
«Jing Dian» κινεζική εταιρεία παροχής υπηρεσιών επιδιώκει να παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για όλους τους κινέζους Κινέζους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, τις ακόλουθες υπηρεσίες για άλλες εμπορικές υπηρεσίες:
 
§ Κατάστημα άνοιγμα στο όνομα της εταιρείας μας, με την έκδοση της άδειας διαμονής σας? Άδεια υπηρεσίες
§ Εγγύηση από νομική τεκμηρίωση αμέσως τη μεταβίβαση της χρήσης της επιχείρησης σας? Στροφή της εταιρείας. (Turn)
§ Θα λειτουργήσει την επιχείρησή σας κάτω από το γρηγορότερο, ασφαλέστερο και νόμιμο τρόπο? Τις προτάσεις της εταιρείας εξορθολογισμό, τη διαβούλευση
§ Μετάφραση υπηρεσιών: Υπηρεσίες μετάφρασης
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας:
Εταιρεία Διεύθυνση: 43-45, 5ος όροφος Αγησιλάου China Town, Αθήνα, 10436
Γραφείο Τηλέφωνο: +30 2105247129 / +30 2105226924
Φαξ: +30 2105226923
www.jingdianhuaren.com