Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ > 查看详情

Oriental Pearl Hotel

  • πηγή:
  • ημερομηνία έκδοσης:2017-06-02 14:45:50
  • Προβολές:
  • 9228


Oriental Pearl Hotel βρίσκεται στην πολυσύχναστη και όμορφη πόλη της Αθήνας, του Πειραιά, το λιμάνι Ελλάδα Αιγαίο Πασαλιμάνι. Άνοιξε επίσημα το Μάιο του 2007, είναι συμβατό με τις δύο κινεζικές και δυτικές μορφές της παραδοσιακής κινεζικής απορροφάται και Δυτική Jian Jie, σύγχρονη, Συνδυασμός λεπτή ανατολίτικα αίσθηση και πανέμορφο δυτικό στυλ.

 Συνολικά, δύο εστιατόρια, κινέζικο στιλ πρώτο όροφο, δεύτερο όροφο, ανατολική και δυτική, μπορεί να φιλοξενήσει 300 άτομα στο ίδιο γεύμα. Μαργαριτάρι της Ανατολής για πρώτη φορά στην Ελλάδα ξεκίνησε αυθεντική σνακ καντονέζικη κουζίνα και τα παραδοσιακά αυθεντικά Πεκίνο ψητή πάπια, και ιδίως από την Κίνα και την Αυστρία προσέλαβε ανώτερος επαγγελματίες σεφ προσπαθούν για το εστιατόριο για να δημιουργήσει μια λεπτή, καθαρή και αυθεντικό στυλ της μάρκας, για τις προσπάθειές σας για να καταστήσει νέα εμπειρία του πολιτισμού των τροφίμων.

Το ξενοδοχείο έχει πλήρως αυτοματοποιημένη σύστημα παραγγελιών υπολογιστή, πρώτης τάξεως σεφ και σερβιτόρος εξαιρετική ομάδα. Για να σας παρέχουμε αυθεντική καντονέζικη κουζίνα, ψητή πάπια (ιστοσελίδα Xian Yi), Guangdong πάπια, χέλι, Guangdong σνακ (φρέσκα σπιτικά), το Χονγκ Κονγκ-στυλ ψάρι στον ατμό, ιαπωνική κουζίνα και πολυτελή μπουφέ.
        Oriental Pearl Hotel, χαιρετίζουμε ολόψυχα την παρουσία σας!