Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Εξαγωγή σχολικών λεωφορείων στη Σαουδική Αραβία

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2020-08-31 16:51:01
  • Προβολές:
  • 787

Από τον Σεπτέμβριο αυτού του έτους στη Σαουδική Αραβία θα τεθούν σε λειτουργία τα 449 σχολικά λεωφορεία με έξυπνα χαρακτηριστικά που κατασκευάστηκαν από την κινεζική εταιρία Xiamen King Long United Automotive Industry Co., Ltd, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής λεωφορείων στη χώρα. 
Σύμφωνα με τον Chen Zhixiang, διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας, τα οχήματα φτιάχτηκαν ειδικά για την αγορά της Σαουδικής Αραβίας και σε πλήρη αντιστοιχία με το τοπικό γεωγραφικό περιβάλλον, το κλίμα, την οδηγική συμπεριφορά και τις ανάγκες των μαθητών. Πέρα από κάποιες βασικές λειτουργίες, όπως συστήματα ασφαλείας, τα σχολικά λεωφορεία είναι επίσης εξοπλισμένα με μερικά ακόμη «έξυπνα» χαρακτηριστικά, όπως σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, σύστημα προειδοποίησης για παρέκκλιση από τη λωρίδα και σύστημα ελέγχου για τον οδηγό. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω κινεζική εταιρία έχει εξαγάγει στη Σαουδική Αραβία πάνω από 1,300 οχήματα αυτόν τον χρόνο και σίγουρα αναμένονται κι άλλα, αν κρίνουμε από τον ρυθμό που προχωρά η συνεργασία σε αυτόν τον τομέα.