Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Σαγκάη

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2020-07-24 20:46:57
  • Προβολές:
  • 958

Από τις 25 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2020 θα διεξάγεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σαγκάης, σύμφωνα με ανακοίνωση του διοργανωτή. 
Οι νέες συνθήκες που έφερε η πανδημία επηρέασαν και το Φεστιβάλ καθώς ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την αναβολή του στα τέλη του Μάη. Το φετινό φεστιβάλ θα είναι διαφορετικό από το περσινό διότι θα διεξαχθεί τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης με σκοπό να ικανοποιήσει τους λάτρεις του κινηματογράφου και να στηρίξει την αποκατάσταση της απασχόλησης στην εν λόγω βιομηχανία. Όλες οι προβολές κι οι εκδηλώσεις θα γίνουν με τη μέγιστη προσοχή στην τήρηση των μέτρων πρόληψης και προστασίας από την επιδημία. 
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν εισιτήρια μόνο ηλεκτρονικά από τις 20 Ιουλίου και μετά ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων δε θα πρέπει να ξεπερνά το 30% του συνολικού αριθμού ατόμων που μπορούν να χωρέσουν στις αίθουσες. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σαγκάης ιδρύθηκε το 1993 και αποτελεί μια παγκόσμια εκδήλωση που στόχο της έχει να βοηθήσει την πόλη να γίνει ένα διεθνές πολιτιστικό κέντρο, γεγονός που ήδη επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό αφού την περσινή χρονιά έλαβαν συμμετοχή 3964 ταινίες από 112 χώρες και περιοχές του κόσμου.