Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Ολοκλήρωση της ετήσιας συνόδου του πολιτικού συμβουλευτικού σώματος

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2020-06-06 19:52:08
  • Προβολές:
  • 612

Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαΐου 2020 ολοκληρώθηκε η ετήσια σύνοδος του πολιτικού συμβουλευτικού σώματος της Κίνας με κυρίαρχη ιδέα την ανάγκη υλοποίησης των δύο εκατονταετών στόχων και του Κινεζικού Ονείρου για την εθνική ανανέωση. 
   Μεταξύ των σπουδαιότερων εργασιών της συνόδου ήταν η έκδοση της έκθεσης εργασίας της μόνιμης επιτροπής της εθνικής επιτροπής CPPCC, της έκθεσης για την εξέταση προτάσεων και το πολιτικό ψήφισμα για την ετήσια σύνοδο. Ο Wang Yang, μέλος της Μόνιμης Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας επεσήμανε συγκεκριμένα ότι η σύνοδος πραγματοποιήθηκε σε μια σημαντική στιγμή που έχουν επιτευχθεί καίρια στρατηγικά επιτεύγματα από την Κίνα στην καταπολέμηση της νόσου COVID-19 και σε μια φάση που η Κίνα προσπαθεί να εξασφαλίσει μια αποφασιστική νίκη στην ολοκλήρωση της οικοδόμησης μιας μετρίως ευημερούσας κοινωνίας σε όλους τους τομείς. «Η Κίνα θα πρέπει να αντλήσει δύναμη από τη μάχη κατά της πανδημίας, ενώ παράλληλα διατηρεί την αυτοπεποίθησή της», σημείωσε χαρακτηριστικά. 
   Τέλος, ο ίδιος επεσήμανε ότι η CPPCC θα πρέπει να συνεχίσει να διαδραματίζει τον σπουδαίο ρόλο της και να συμβάλλει στην προώθηση της δημοκρατίας με κινεζική χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να βελτιωθεί το έργο της ως ένα εξειδικευμένο συμβουλευτικό σώμα.