Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Αποκατάσταση της λειτουργίας στις επιχειρήσεις της Zhejiang

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2020-05-15 18:36:18
  • Προβολές:
  • 810

Με την Κίνα να καταβάλει ισχυρές προσπάθειες για να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς ζωής, οι επιχειρήσεις και οι δραστηριότητες των πολιτών αποκαθίστανται με έναν τακτικό και προσεκτικό τρόπο έτσι ώστε να αποκλειστεί ένα δεύτερο κύμα έξαρσης της πανδημίας στη χώρα. 
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ ταξίδεψε πολύ νωρίς στην Επαρχία Zhejiang της ανατολικής Κίνας για να πραγματοποιήσει επιθεώρηση στις εργασίες συνέχισης των δραστηριοτήτων της περιοχής. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την περιοχή Chuanshan του Λιμένα Ningbo-Zhoushan, έναν από τους κορυφαίους λιμένες εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως, που το 2019 διεκπεραίωσε περίπου 1.12 δισεκατομμύρια τόνους εμπορευματοκιβωτίων. 
Επίσης, ο Κινέζος Πρόεδρος μετέβη και στο βιομηχανικό πάρκο στην Ningbo, το οποίο παράγει υψηλής τεχνολογίας τμήματα αυτοκινήτων και καλούπια. Η συνέχιση της παραγωγής στη Zhejiang είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επαρχίες ξένου εμπορίου και οι δραστηριότητές της αποκαθίστανται με γοργούς ρυθμούς.