Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Ιατρικός εξοπλισμός καταφθάνει στην Ευρώπη από την Κίνα

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2020-03-12 22:42:21
  • Προβολές:
  • 832

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την Ευρώπη στη μάχη κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού και στην προστασία όσο το δυνατόν περισσότερων ασθενών, η Κίνα έχει ήδη αποστείλει έναν μεγάλο αριθμό ιατρικών προοϊόντων στην Ευρώπη, που είναι καθ’οδόν προς την Ιταλία και την Ισπανία, σύμφωνα με ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Hua Chunying.
Όπως ανέφερε η ίδια σε δημοσίευσή της στο Twitter, «μια παρτίδα ιατρικού εξοπλισμού έχει ήδη φτάσει στο Βέλγιο. Επίσης, 1.8 εκατομμύρια μάσκες και 100.000 αντιδραστήρια μεταφέρονται και θα παραδοθούν στην Ιταλία, την Ισπανία και σε περιοχές με έντονο πρόβλημα». 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση στην Κίνα βελτιώνεται σημαντικά με τα νέα κρούσματα στην επαρχία Hubei να αποτελούν μονοψήφιο αριθμό και τις λειτουργίες της σε όλες τις περιοχές της χώρας να τείνουν προς πλήρη αποκατάσταση. Με αυτά τα δεδομένα, η Κίνα είναι έτοιμη να συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας και να βοηθήσει την Ευρώπη να ξεπεράσει την κρίση.