Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Ξανά ανοίγουν οι κινηματογράφοι στο Πεκίνο

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2020-03-09 17:09:54
  • Προβολές:
  • 708

Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς αρχίζουν να λειτουργούν ξανά οι χώροι ψυχαγωγίας στο Πεκίνο με μερικούς απ’ αυτούς να είναι οι κινηματογράφοι, στους οποίους επιτρέπεται η συνέχιση της λειτουργίας τους υπό ορισμένες προϋποθέσεις. 
Σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε το Γραφείο Κινηματογράφου του Πεκίνου, οι κινηματογραφικές αίθουσες θα πρέπει να λάβουν άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να το αναφέρουν στο Γραφείο Κινηματογράφου του Πεκίνου πριν ανοίξουν και πάλι στο κοινό. Οφείλουν επίσης να καταρτίσουν σχέδιο πρόληψης και ελέγχου της επιδημίας εν μέσω της λειτουργίας τους.
Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη ότι οι κινηματογράφοι υποχρεούνται να μην πωλούν εισιτήρια στα εκδοτήρια, αλλά μόνο διαδικτυακά, σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού. Το κοινό θα πρέπει να έχει καταχωρήσει τις πληροφορίες του στο γραφείο εισιτηρίων εκ των προτέρων.
Οι έξοδοι των κινηματογράφων θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με απολυμαντικά χειρός και εργασίες απολύμανσης οφείλουν να πραγματοποιούνται μετά από κάθε προβολή και τουλάχιστον οκτώ φορές την ημέρα στους χώρους του κινηματογράφου, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.
Τα κινηματογραφικά στούντιο επιτρέπεται να ξαναρχίσουν τη μαγνητοσκόπηση στο Πεκίνο, εάν ο αριθμός των μελών του cast και των τεχνικών είναι μικρότερος από 50 και δεν έχουν κανένα ύποπτο σύμπτωμα του νέου κορωνοϊού. Όλοι θα πρέπει να φορούν μάσκες εκτός από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην μαγνητοσκόπηση.