Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Αυξάνεται ο αριθμός των ασθενών που θεραπεύονται από τον νέο ιό

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2020-02-05 17:55:38
  • Προβολές:
  • 707
   Γιγαντιώδεις προσπάθειες καταβάλει η Κίνα στη μάχη κατά του νέου κορονοϊού με τη συστράτευση όλων των φορέων της και κυρίως του ιατρικού προσωπικού της. Ενισχύσεις όσον αφορά γιατρούς, νοσηλευτές, ιατρικό εξοπλισμό και μάσκες καταφθάνουν από όλα τα μέρη της Κίνας σε περιοχές που εμφανίζουν τα περισσότερα κρούσματα μόλυνσης από τον ιό.
   Η κινητοποίηση αυτή αποφέρει καρπούς με τον αριθμό των ατόμων που θεραπεύονται πλήρως από τον ιό να αυξάνεται σημαντικά κάθε μέρα. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγείας της Κίνας συνολικά 892 ασθενείς που είχαν μολυνθεί από τον νέο ιό έχουν θεραπευτεί πλήρως και έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όσον αφορά τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν μέχρι την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020. Στην ημερήσια αναφορά της Εθνικής Επιτροπής Υγείας, μόνο την πρώτη Τρίτη του μήνα βγήκαν από το νοσοκομείο 262 άνθρωποι και απ΄αυτούς οι 125 ήταν στην περιοχή Hubei.
   Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν επίσης ότι οι θάνατοι από τον νέο ιό έφτασαν τους 490 ενώ οι επιβεβαιωμένες περιπτώσεις ατόμων που μολύνθηκαν αγγίζουν τις 24.324 σε 31 περιοχές επαρχιακού επιπέδου και στις Εταιρίες Παραγωγής και Κατασκευής στην Κίνα, που αποτελούν μια μοναδική οικονομική και παραστρατιωτική οργάνωση στην Αυτόνομη Επαρχία της Κίνας Xinjiang Uygur.