Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Ρωσική πολιτιστική εβδομάδα στη Hainan

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-12-16 17:11:43
  • Προβολές:
  • 448

Στις 9 Δεκεμβρίου 2019 άνοιξε η ρωσική πολιτιστική εβδομάδα στην πόλη Sanya, της επαρχίας Hainan στη νότια Κίνα, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2019. 
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν ελαιογραφίες από την Ακαδημία Καλών Τεχνών Repin της Ρωσίας και θα δοθούν παραστάσεις κλασικού χορού και τραγουδιού. Παράλληλα, θα προβληθούν ρωσικές ταινίες στην πόλη Sanya, Qionghai και Haikou με σκοπό να δημιουργηθεί μια ρωσική πολιτιστική γιορτή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Hainan. Η εκδήλωση αυτή στοχεύει στην οικοδόμηση μιας πλατφόρμας για τη Hainan και τη Ρωσία, η οποία θα δώσει την ευκαιρία να ενισχυθεί η επικοινωνία, η συνεργασία και το εμπόριο στον πολιτιστικό τομέα. 
Οι επαφές των δύο χωρών τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο συχνές καθώς η πόλη Sanya αποτελεί έναν κορυφαίο προορισμό για τους Ρώσους τουρίστες. Σύμφωνα με στοιχεία του γραφείου πολιτισμού και τουρισμού της πόλης, ο αριθμός των επισκέψεων που πραγματοποιήθηκαν από Ρώσους τουρίστες τους πρώτους δέκα μήνες του 2019 έφτασαν τις 214.400, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 31.12% από την προηγούμενη χρονιά.