Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Απευθείας πτήση μεταξύ Κίνας και Καμπότζης

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-11-15 20:42:41
  • Προβολές:
  • 545

Η Dunhuang, της επαρχίας Gansu στη βορειοδυτική Κίνα και η Siem Reap της Καμπότζης, δύο πόλεις με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά θα ενώνονται στο εξής με απευθείας πτήση σύμφωνα με ανακοίνωση των αρμόδιων αρχών. 
Η απευθείας σύνδεση των δύο πόλεων θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου 2019 και θα διεκπεραιώνεται κάθε Δευτέρα μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2020, αναχωρώντας από την Siem Reap στις 3 μ.μ. τοπική ώρα και φτάνοντας στην Dunhuang μετά από 6 ώρες και 35 λεπτά. 
Η πτήση της επιστροφής θα αναχωρεί από την Dunhuang στις 10:35 μ.μ. ώρα Πεκίνου και θα διαρκεί 4 ώρες και 55 λεπτά. Όπως ανέφερε ο He Yanhong, αξιωματούχος του γραφείου τουρισμού και πολιτισμού της Dunhuang, η νέα αεροπορική υπηρεσία αναμένεται ότι θα προωθήσει περαιτέρω τον τουρισμό και τις πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο πόλεων. 
Τόσο το μνημείο Mogao Grottoes στην Dunhuang και το Angkor Wat στην Καμπότζη περιλαμβάνονται στη Λίστα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και αποτελούν ιστορικούς αρχαιολογικούς τόπους της Βουδιστικής τέχνης, που προσελκύουν αμέτρητους επισκέπτες απ’ όλον τον κόσμο, αναδεικνύοντας τη γοητεία της αρχαίας τέχνης.