Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

4ο Διεθνές Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ για τον Θαλάσσιο Δρόμο του Μεταξιού

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-11-15 20:42:02
  • Προβολές:
  • 598

Στην Quanzhou της Επαρχίας Fujian στην ανατολική Κίνα θα διεξαχθεί το 4ο Διεθνές Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ για τον Θαλάσσιο Δρόμο του Μεταξιού από τις 22 έως τις 27 Νοεμβρίου 2019. 
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που πραγματοποίησαν οι διοργανωτές στο Πεκίνο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν καλλιτεχνικές παραστάσεις, θα φιλοξενηθεί συνέδριο με θέμα την ανάπτυξη των τεχνών και ένα φεστιβάλ διαδικτυακών τεχνών. 
Διοργανωμένο από κοινού από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και την κυβέρνηση της Επαρχίας Fujian, το φεστιβάλ έχει προσελκύσει πάνω από 1.200 καλλιτέχνες και 130 θιάσους από πάνω από 40 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Δημοκρατίας της Κορέας, της Ιαπωνίας, της Ταϊλάνδης και της Ινδονησίας.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση αυτή ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2014 και εγκαινίασε ένα διετές φεστιβάλ την επόμενη χρονιά. Κατά τη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ οι επισκέπτες καλούνται να εμβαθύνουν την επαφή τους με τις τέχνες μέσα από μια σειρά δημόσιες δραστηριότητες σε περιοχές της αρχαίας πόλης Quanzhou καθώς και σε τοπικά πανεπιστήμια και επιχειρήσεις.