Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Eμπορική εφαρμογή της τεχνολογίας 5G στην Κεντρική Κίνα

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-11-08 18:28:44
  • Προβολές:
  • 519

Την ίδρυση εμπορικών εφαρμογών 5G στην επαρχία Hubei της κεντρικής Κίνας ανακοίνωσαν τα τμήματα των μεγαλύτερων λειτουργών τηλεπικοινωνίας στις 31 Οκτωβρίου 2019. 
Σύμφωνα με τον Song Qizhu, επικεφαλής της Επαρχιακής Διοίκησης Επικοινωνίας της επαρχίας Hubei, η πόλη Wuhan, πρωτεύουσα της επαρχίας Hubei, αναμένεται ότι θα διαθέτει 10.000 σταθμούς με βάσεις της τεχνολογίας 5G μέχρι το τέλος του 2019. 
Η εταιρία China Telecom έχει ιδρύσει ένα δίκτυο με την τεχνολογία 5G που καλύπτει αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και άλλες περιοχές στην πόλη, γεγονός που θα συμβάλλει επίσης στην προώθηση της ψηφιακής και έξυπνης μετατροπής των βιομηχανιών με τεχνολογίες 5G, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Li Hongbo, γενικός γραμματέας της εταιρίας στο υποκατάστημα της Hubei.
Το Υποκατάστημα της China Mobile στην Hubei έχει θέσει σε λειτουργία 1.580 σταθμούς με βάσεις της τεχνολογίας 5G στην πόλη, επιτυγχάνοντας την κάλυψη των πανεπιστημίων, των κέντρων μέσων μαζικής μεταφοράς και άλλες πυκνοκατοικημένες περιοχές με την τεχνολογία 5G.