Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Διεθνής έκθεση λεωφορείων στη Σαγκάη

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-10-11 16:11:07
  • Προβολές:
  • 8597

Με εστίαση στην ενσωμάτωση της βιομηχανίας των λεωφορείων και την τεχνολογική καινοτομία θα διεξαχθεί η Διεθνής Έκθεση Λεωφορείων της Κίνας στο Νέο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Σαγκάης. 
Όπως αναφέρουν πηγές της βιομηχανικής κοινωνίας, η έκθεση έχει προγραμματιστεί για τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2019 και αναμένεται ότι θα παρουσιάσει τις πιο προηγμένες καινοτομίες καθώς και άλλα προϊόντα, όπως οχήματα, εξαρτήματα, εγκαταστάσεις επαναφόρτισης, έξυπνες μεταφορές και υπηρεσίες αστικών μέσων μαζικής μεταφοράς. 
Η ετήσια αυτή έκθεση, που εγκαινιάστηκε το 2012 από το Παράρτημα Αστικής Δημόσιας Συγκοινωνίας της China Civil Engineering Society, αναμένεται ότι θα προσελκύσει φέτος 400 εκθέτες, 800 αγοραστές και 35.000 επαγγελματίες επισκέπτες από πάνω από 20 χώρες.    
Παράλληλα με την έκθεση, θα διοργανωθούν σχετικά συνέδρια, στα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους στην τεχνολογία των λεωφορείων υδρογόνου και στη συντήρησή τους καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις στον τομέα της καινοτομίας της πληροφοριακής τεχνολογίας, της ασφάλειας και της ανάπτυξης της δημόσιας συγκοινωνίας.