Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Ολοκλήρωση της Σινο-ΕΧΝΑ Έκθεσης στην νότια Κίνα

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-09-27 16:44:09
  • Προβολές:
  • 686

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 16η Έκθεση Κίνας-Ένωσης Χωρών Νοτιοανατολικής Ασίας και το Συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα και τις Επενδύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στην πόλη Nanning, πρωτεύουσα της Αυτόνομης Επαρχίας Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας. 
Συνολικά 2.848 εταιρίες συμμετείχαν στην 4ήμερη εκδήλωση, με τον αριθμό αυτόν να εμφανίζεται κατά 2.4% αυξημένος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με τον Wang Lei, γενικό γραμματέα της China-ASEAN Expo Secretariat. Επίσης, η φετινή έκθεση φιλοξένησε εκθέτες που είχαν συνολικά 7.000 περίπτερα σε μια έκταση που κάλυπτε 134.000 τετραγωνικά μέτρα, όπως ανέφερε ο Wang Lei. 
Το φαγητό, τα ποτά, τα προϊόντα οικιακής χρήσης και τα καταναλωτικά αγαθά από χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, καθώς και κινεζικά προϊόντα μηχανικής, μηχανές τυποποίησης φαγητού και οικοδομικά υλικά ήταν τα πιο δημοφιλή μεταξύ των αγοραστών. 
Ο αριθμός των οικονομικών συμφωνιών συνεργασίας, που υπεγράφησαν στο πλαίσιο της Έκθεσης έφτασε τις 502, με τις 439 απ’ αυτές να αφορούν διεθνή προγράμματα. Όπως ανακοίνωσε ακόμη ο Wang Lei, η 17η Έκθεση έχει προγραμματιστεί για τις 18-21 Σεπτεμβρίου 2020, με τιμώμενη χώρα το Λάος.