Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Έκθεση για τα αφρικανικά είδη υπό εξαφάνιση στη Σαγκάη

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-09-27 16:42:41
  • Προβολές:
  • 439

Φωτογραφίες που θα παρουσιάζουν τα είδη υπό εξαφάνιση στην Αφρική και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την προστασία τους, θα φιλοξενηθούν στον Ζωολογικό Κήπο της Σαγκάης από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου 2019. 
Η δίμηνη αυτή έκθεση με τίτλο: «Σώστε τα Είδη υπό εξαφάνιση στην Αφρική» διοργανώνεται από κοινού από το Ίδρυμα Άγριας Ζωής της Αφρικής με βάση την Nairobi και τον Ζωολογικό Κήπο της Σαγκάης. Αποτελώντας τμήμα της γενικότερης εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση των πολιτών κατά του παράνομου εμπορίου άγριας ζωής στην Αφρική, η συγκεκριμένη έκθεση αναμένεται ότι θα προσελκύσει πλήθος επισκεπτών. 
Η συνεργασία Κίνας και Αφρικής σε αυτόν τομέα έχει αποβεί καρποφόρα καθώς ήδη έχει πραγματοποιηθεί ανάλογη δράση και με τον Ζωολογικό Κήπο του Πεκίνου το 2018. Σε εκείνο το πλαίσιο, είχε φιλοξενηθεί μια τρίμηνη έκθεση με σκοπό να αυξήσει την ενημέρωση όσον αφορά τις απειλές που αντιμετωπίζει η Αφρικανική άγρια ζωή, όπως η λαθροθηρία, η απώλεια του οικότοπου και η κλιματική αλλαγή.