Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Απευθείας σύνδεση μεταξύ Σικάγο και Chengdu

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-09-20 16:54:53
  • Προβολές:
  • 565

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2019 ξεκίνησε η απευθείας πτήση μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου O’Hare στο Σικάγο και του Διεθνούς Αεροδρομίου Shuangliu στην Chengdu, της Επαρχίας Sichuan στην νοτιοδυτική Κίνα. Πρόκειται για την πρώτη πτήση χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, που αναχωρεί από τις Μεσοδυτικές Πολιτείες ΗΠΑ και προσγειώνεται στη νοτιοδυτική ενδοχώρα της Κίνας. 
Η συγκεκριμένη πτήση εκτελείται από την αεροπορική εταιρία Hainan Airlines δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο και η διάρκειά της είναι 16 ώρες και 5 λεπτά με κατεύθυνση προς τα δυτικά και 14 ώρες και 50 λεπτά με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. 
Με την εγκαινίαση της συγκεκριμένης πτήσης, οι επιβάτες που πετούν από το Σικάγο στην Chengdu θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση και στις γειτονικές της πόλεις, όπως η Guiyang και η Kunming. 
H αεροπορική σύνδεση μεταξύ των δύο πόλεων αναμένεται ότι θα φέρει 35 εκατομμύρια δολάρια στην οικονομία του Σικάγο ενώ θα ωφελήσει σημαντικά τις αναπτυσσομενες παγκόσμιες επιχειρηματικές και εμπορικές συνεργασίες του Σικάγο με περιοχές κατά μήκος της Κίνας. Ήδη, οι συνεργασίες μεταξύ των δύο χωρών είναι ιδιαίτερα αυξημένες δεδομένου ότι στην Κίνα λειτουργούν περισσότερες από 150 επιχειρήσεις της αμερικανικής πόλης.