Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Διεθνής Έκθεση Ποτού στη νοτιοδυτική Κίνα

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-09-13 20:17:56
  • Προβολές:
  • 620

Συνολικά 1083 κινεζικές εταιρίες ποτού και κρασιού, συμπεριλαμβανομένων των Kweichow Moutai και Wuliangye καθώς και πάνω από 16.000 αγοραστές από την Κίνα και το εξωτερικό συμμετείχαν στην 9η Διεθνή Έκθεση Ποτού, που ξεκίνησε στις 9 και ολοκληρώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2019. 
Η πόλη Guiyang, πρωτεύουσα της Επαρχίας Guizhou στη νοτιοδυτική Κίνα φιλοξένησε φέτος 3.000 περίπτερα σε 8 εκθεσιακούς χώρους, που κάλυψαν συνολικά 92.000 τετραγωνικά μέτρα. Η συμμετοχή στη φετινή έκθεση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη καθώς έλαβαν μέρος πάνω από 2.000 εκθέτες τόσο από την Κίνα, όσο και από πάνω από 40 χώρες και περιοχές του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας, της Ιαπωνίας, της Ρωσίας και της Ιταλίας. 
Διάσημα κρασιά και διάφορα κινεζικά ποτά παρουσιάστηκαν σε όλο το μήκος των εκθεσιακών χώρων, με τους εκθέτες να αναδεικνύουν την αλυσίδα της βιομηχανίας ποτών καθώς και τον πολιτισμό, τον τουρισμό, το διαδίκτυο και την οικονομία σχετικά με τα εκάστοτε ποτά. 
Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των εκθετών από το Πεδεμόντιο της Ιταλίας, τη Μπορντώ της Γαλλίας, το Οντάριο του Καναδά, την Καλιφόρνια αλλά και άλλες περιοχές με παραγωγή κορυφαίων ποτών ανά τον κόσμο. 
Φέτος, η τιμώμενη χώρα της έκθεσης ήταν η Ιταλία, η οποία διεξήγε κατά τη διάρκεια της έκθεσης ένα συνέδριο με θέμα τα ιταλικά κρασιά και προωθητικές εκδηλώσεις για τα πιο σπουδαία ποτά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διεθνής Έκθεση Ποτών της Guiyang, ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό να προωθήσει τις ανταλλαγές και τη συνεργασία στην παγκόσμια βιομηχανία ποτών. Έκτοτε αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα για το εμπόριο και τις επενδύσεις των αλκοολούχων ποτών.