Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Σι Τζινπίνγκ: ενίσχυση των προσπαθειών για την επίτευξη της εθνικής ανανέωσης

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-09-13 19:28:17
  • Προβολές:
  • 615

Την πραγματοποίηση περαιτέρω προσπαθειών για τη συνειδητοποίηση των δύο εκατονταετών στόχων και την επίτευξη του Κινεζικού Ονείρου για την εθνική ανανέωση, ζήτησε ο Κινέζος Πρέοδρος Σι Τζινπίνγκ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Fragrant Hills, στα προάστια του Πεκίνου, στο πλαίσιο του επερχόμενου εορτασμού για την 70η επέτειο από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. 
Με σκοπό τη βελτίωση της χώρας στο μέλλον, ο Κινέζος Πρόεδρος κάλεσε όλο το Κόμμα και το έθνος να συνεργαστούν ακόμα περισσότερο για να εδραιώσουν τα επιτεύγματα που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 7 δεκαετίες. Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη για συνεχόμενη στήριξη του κόμματος από το λαό, διατήρηση στενών δεσμών με τους πολίτες και αδιάκοπη μάχη για κατανόηση των προσδοκιών του έθνους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. 
Όσον αφορά τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, ο Κινέζος Πρόεδρος υπογράμμισε ότι θα πρέπει να διατηρούν πάντοτε ένα δραστήριο πνεύμα, να διαφυλάσσουν την αγνότητα και την αναβαθμισμένη φύση του Κόμματος και να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στη δοκιμασία της νέας εποχής.