Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής στο Μακάο

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-07-26 22:15:53
  • Προβολές:
  • 1528

Τον Οκτώβριο θα διεξαχθεί το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής του Μακάο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Πολιτιστικών Υποθέσεων της κυβέρνησης της Ειδικής Διοικητικής Περιοχής του Μακάο. 
Με σκοπό τον εορτασμό της επετείου των 70 ετών από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και την 20η επέτειο από την επιστροφή του Μακάο στην Κίνα, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει μια σειρά συναυλιών με θέμα «ο Μουσικός». 
Η έναρξη του φεστιβάλ αναμένεται να σηματοδοτηθεί από την κλασική όπερα του Μότσαρτ, «Ο Μαγικός Αυλός», η οποία θα εκτελεστεί από την Komische Oper Berlin και την ομάδα του Βρετανικού Θεάτρου «1927». Επίσης, η Καντάτα του Κίτρινου Ποταμού από τον θρυλικό Κινέζο συνθέτη Xian Xinghai θα παρουσιαστεί στη σκηνή από κοινού με την Ορχήστρα του Μακάο και την Ορχήστρα του Εθνικού Κέντρου Παραστατικών Τεχνών και Χορωδίας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό φεστιβάλ θα παρουσιαστεί επίσης μια σειρά προγραμμάτων που θα περιλαμβάνουν μελωδίες τόσο από κλασικά όσο και από σύγχρονα έργα. Σημαντικό σημείο της εκδήλωσης θα αποτελέσει και η συναυλία που θα πραγματοποιήσει η Φιλαρμονική της Βιέννης.