Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

9η συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής για την εμβάθυνση της συνολικής μεταρρύθμισης

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-07-26 21:50:13
  • Προβολές:
  • 555

Με προεδρεύοντα τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουλίου 2019 η 9η συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής με θέμα την εμβάθυνση της συνολικής μεταρρύθμισης στη χώρα. 
Ο Κινέζος Πρόεδρος ανέφερε στο πλαίσιο της συνεδρίασης ότι η ενίσχυση της γενικής μεταρρύθμισης αποτελεί ένα σημαντικό δείγμα της αποφασιστικότητας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας να παραμείνει σταθερό στην αρχική του προσδοκία και να υποστηρίξει ενεργά την ιδρυτική του αποστολή. 
Καθώς οι εργασίες μεταρρύθμισης αγγίζουν όλο και περισσότερα πεδία και πηγαίνουν όλο και πιο βαθιά, είναι ακόμα πιο απαραίτητη η ανάληψη ευθυνών, η πραγματοποίηση γρήγορων αλλά σταθερών βημάτων και οι αποφασιστικές κινήσεις χωρίς καμία διακοπή, τόνισε χαρακτηριστικά ο Κινέζος Πρόεδρος. 
«Οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να συμβαδίσουν με την τρέχουσα εκπαιδευτική εκστρατεία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας με θέμα: «Παραμένοντας πιστοί στην ιδρυτική μας αποστολή», επεσήμανε ο Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ. 
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, παρευρέθηκαν επίσης πολλοί αξιωματούχοι του Κομμουνιστικού Κόμματος, όπως ο Πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ, ο Wang Huning και ο Ηan Zheng, όλα τα μέλη της Μόνιμης Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας και οι αναπληρωτές επικεφαλής της επιτροπής μεταρρύθμισης. 
(Ελένη Μπίλια, πηγή στοιχείων: Xinhua)