Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

H 16η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτων άνοιξε στην Changchun

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-07-20 18:28:14
  • Προβολές:
  • 845

Τελευταίας τεχνολογίας οχήματα με πρωτοποριακές τεχνολογίες παρουσιάζονται από τις 12 έως τις 21 Ιουλίου 2019 στην 16η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτων στην Changchun της Κίνας. 
Η έκθεση, που διεξάγεται στο Διεθνές Κέντρο Συνεδριάσεων και Εκθέσεων της Changchun, καλύπτει μια έκταση 200.000 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει εννέα εσωτερικούς και έξι εξωτερικούς χώρους εκθέσεων. 
Συνολικά 209 εταιρίες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην έκθεση, παρουσιάζοντας πάνω από 1300 αυτοκίνητα από 152 διαφορετικές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Mercedes-Benz, BMW, Volvo, Lincoln, και Lexus. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που φιλοξενούνται στην έκθεση, 100 από αυτά λειτουργούν με νέους τύπους ενέργειας και αποτελούν υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα, με τον αριθμό αυτό να σημειώνει αύξηση της τάξεως του 25% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαρχία Changchun θεωρείται το «λίκνο των αυτοκινήτων στην Κίνα» και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε αυτόν τον τομέα. Η επαρχία ξεκίνησε να διοργανώνει τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτων το 1999 και πλέον έχει εξελιχθεί σε μια από τις πέντε μεγαλύτερες περιοχές για εκθέσεις αυτοκινήτων στην Κίνα. 
Κάθε χρόνο αναδεικνύει τα πιο σύγχρονα οχήματα και τις πιο αναβαθμισμένες τεχνολογίες στον τομέα των αυτοκινήτων, όπως την αυτόματη οδήγηση και την τεχνολογία επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας. 
Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να βιώσουν από κοντά την εμπειρία του χειρισμού των νέων αυτών τεχνολογιών, δίνοντας φωνητικές οδηγίες στα αυτοκίνητα, τα οποία ανταποκρίνονταν ανάλογα. Βασικό σημείο της έκθεσης ήταν η ανάδειξη του ρόλου που διαδραματίζει η έξυπνη τεχνολογία στα οχήματα νέας γενιάς και την αυτοκινητοβιομηχανία. 
      (Ελένη Μπίλια, πηγή στοιχείων: Xinhua)