Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Πλήθος θερινών δραστηριοτήτων από τα μουσεία του Πεκίνου

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-07-20 18:10:30
  • Προβολές:
  • 727

Με σκοπό την ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των μαθητών, που απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τα μουσεία κατά μήκος του Πεκίνου διοργανώνουν ποικίλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις ήδη από τις αρχές Ιουλίου. 
Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτιστικής κληρονομιάς του Πεκίνου, συνολικά 80 εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια των θερινών διακοπών των παιδιών. Από τις 16 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, το Μουσείο του Παλατιού θα προσφέρει μια σειρά εκθέσεων, διαλέξεων και μαθημάτων με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα τον κινεζικό πολιτισμό και τις παραδόσεις. 
Παράλληλα, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πεκίνου θα διοργανώσει μια σειρά πειραμάτων και διαλέξεων που θα παρουσιάσουν την επιστημονική γνώση στους μαθητές, ενώ το Μουσείο Κηπουρικής και Αρχιτεκτονικής Τοπίου θα οργανώσει εκδρομές με θέμα την ιστορία της κηπουρικής και τον πολιτισμό. 
Η ενασχόληση των μαθητών με δραστηριότητες που αφορούν τον πολιτισμό και την απόκτηση γνώσεων αποτελεί μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία των μουσείων του Πεκίνου και εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια της χώρας για την ανάπτυξη των νέων ατόμων και την καλλιέργεια ποικίλων ενδιαφερόντων.