Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Αντιπροσωπεία από το Μακάο μεταβαίνει στο Πεκίνο

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-07-19 20:15:11
  • Προβολές:
  • 863

Συνομιλίες και συναντήσεις με Κινέζους αξιωματούχους πραγματοποίησε η αντιπροσωπεία από τη Διοικητική Περιοχή του Μακάο με την επίσκεψή της στο Πεκίνο, στις 15 Ιουλίου 2019. 
Με επικεφαλής την Pansy Ho Chiu-king, γενική γραμματέα του Παγκόσμιου Τουριστικού Οικονομικού Φόρουμ, η ομάδα 32 εκπροσώπων από το Μακάο συναντήθηκε με πολυάριθμους Κινέζους αξιωματούχους και επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού με σκοπό να προωθήσει την εκστρατεία που στοχεύει στην μεταμόρφωση του Μακάο σε ένα παγκόσμιο κέντρο τουρισμού και ψυχαγωγίας. 
Σύμφωνα με την Pansy Ho Chiu-king, η συγκεκριμένη επίσκεψη σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η αντιπροσωπεία της περιοχής περιλαμβάνει και αντιπροσώπους από σημαντικούς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής. Επίσης, το τωρινό ταξίδι στο Πεκίνο είχε ιδιαίτερη σπουδαιότητα καθώς τη φετινή χρονιά εορτάζεται η 70η επέτειος από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και η 20η επέτειος από την επιστροφή του Μακάο στην πατρίδα, σύμφωνα με την ίδια. 
«Έχουμε μεγάλη επιθυμία και βεβαιότητα ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε το Μακάο ένα παγκόσμιο κέντρο ψυχαγωγίας και τουρισμού και για αυτό επιθυμούμε να λάβουμε από τους αξιωματούχους της Κίνας και τους επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού, μερικές προτάσεις όσον αφορά την μελλοντική ανάπτυξη της Ειδικής Διοικητικής Περιοχής», τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής της αντιπροσωπείας από το Μακάο στο Πεκίνο, τα μέλη της παρουσίασαν τα επιτεύγματα που έχει σημειώσει η περιοχή στον τομέα της ψυχαγωγίας και του τουρισμού τα τελευταία 20 χρόνια. 
(Ελένη Μπίλια, πηγή στοιχείων: Xinhua)