Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Απευθείας πτήση ενώνει Κίνα και Καμπότζη

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-07-13 17:34:58
  • Προβολές:
  • 1055

Νέα αεροπορική διαδρομή, που ενώνει την Xishuangbanna, της επαρχίας Yunnan στη νοτιοδυτική Kίνα και την θαλάσσια πόλη Sihanoukville της Καμπότζης εγκαινιάστηκε στις 6 Ιουλίου 2019. Η αεροπορική αυτή γραμμή θα εκτελείται από την Διεθνή Αεροπορική Εταιρία JC της Καμπότζης με τις πτήσεις μετ’ επιστροφής να έχουν προγραμματιστεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. 
Η εξερχόμενη πτήση αναχωρεί από την Sihanoukville στις 8:20 π.μ. τοπική ώρα και φθάνει στην Xishuangbanna στις 11:30 π.μ. ώρα Πεκίνου. Η πτήση της επιστροφής αναχωρεί από την  Xishuangbanna στις 12:30 μ.μ. και φτάνει στην Sihanoukville στις 1:40 μ.μ. τοπική ώρα. Η πτήση αυτή αποτελεί την πρώτη απευθείας αεροπορική γραμμή μεταξύ της Xishuangbanna και της Sihanoukville και την πέμπτη διεθνή αεροπορική γραμμή που εγκαινιάστηκε από το Αεροδρόμιο της Xishuangbanna. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν εγκαινιαστεί απευθείας πτήσεις μεταξύ της Xishuangbanna και της  Laos’ Luang Prabang, της Chiang Mai της Ταϊλάνδης, της Chiang Rai καθώς και της Siem Reap της Καμπότζης. Το επόμενο διάστημα, το Αεροδρόμιο Xishuangbanna θα εγκαινιάσει ακόμα περισσότερες διαδρομές που θα συνδέουν την Xishuangbanna με την Bangkok της Ταϊλάνδης, την Phuket, τη Rangoon της Myanmar, τη Vientiane του Laos και τη Sri Lanka.