Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Διεθνές Ιππικό Φεστιβάλ στη βόρεια Κίνα

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-07-05 22:56:09
  • Προβολές:
  • 773

Οι τετράμηνες δραστηριότητες ιπποδρομίας ξεκίνησαν επίσημα το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στην πρωτεύουσα της Αυτόνομης Επαρχίας της Μογγολίας, Hohhot στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Ιππικού Φεστιβάλ της Εσωτερικής Μογγολίας. 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το ιππικό φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο και θα φιλοξενήσει πλήθος δραστηριοτήτων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν 32 τακτικούς αγώνες, όπως ιππικά αθλήματα, αγώνες πόλο, αγώνες επίπεδης διαδρομής και αγώνες αντοχής.
 «Εκτός από τους τακτικούς αγώνες, πάνω από 1000 παραδοσιακοί αγώνες των εθνοτικών μειονοτήτων θα διεξαχθούν σε 11 πόλεις της Εσωτερικής Μογγολίας. Ιππείς και άλογα θα συμμετάσχουν σε παραδοσιακούς διαγωνισμούς δεξιοτήτων, αγώνες μετ’ εμποδίων και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Li Zhiyou, υποδιευθυντής του Γραφείου Αθλητισμού της Εσωτερικής Μογγολίας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιπποδρομίες, μαζί με την πάλη και την τοξοβολία αποτελούν τα τρία δημοφιλέστερα αθλήματα στην Εσωτερική Μογγολία, τα οποία συχνά χαρακτηρίζονται και ως «Οι τρεις Αγώνες για Άνδρες».