Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Ολοκληρώθηκε η 1η Σινο-Αφρικανική Οικονομική, Εμπορική Έκθεση

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-07-05 22:49:06
  • Προβολές:
  • 771

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Σινο-Αφρικανική Οικονομική, Εμπορική Έκθεση στην πόλη Changsha, πρωτεύουσα της επαρχίας Hunan στην κεντρική Κίνα στις 29 Ιουνίου 2019. 
Τα αποτελέσματά της ήταν ιδιαίτερα σημαντικά καθώς πραγματοποιήθηκαν 84 συμφωνίες αξίας 20.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον τομέα του εμπορίου, του τουρισμού, της γεωργίας κ.ά. Παράλληλα, στις τριήμερες δράσεις πραγματοποιήθηκαν 14 ακόμη δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της τελετής έναρξης, των σεμιναρίων, των συνεδρίων, των συμποσίων και μιας έκθεσης. 
Ειδικοί, επιχειρηματίες και αξιωματούχοι από την Κίνα και τις Αφρικανικές χώρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις νέες μεθόδους συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών στο πλαίσιο της 1ης Σινο-Αφρικανικής Οικονομικής, Εμπορικής Έκθεσης. Επίσης, αντιπρόσωποι από διεθνείς οργανισμούς όπως ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου παρευρέθηκαν στην έκθεση. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση, που έλαβε χώρα σε μια έκταση άνω των 40.000 τετραγωνικών μέτρων, προσέλκυσε πάνω από 100.000 επισκέπτες και εμπόρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονταν από 53 Αφρικανικές χώρες, σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή.