Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

To Πεκίνο κατασκευάζει 4300 σταθμούς 5G

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-06-27 19:13:02
  • Προβολές:
  • 616

Την επέκταση του δικτύου ταχύτητας 5G επιδιώκει η Κίνα με την κατασκευή 4.300 σταθμών σε κομβικά σημεία της πρωτεύουσας και σημαντικά κτίρια, σύμφωνα με την Beijing Youth Daily. 
Ως τα τέλη Μαΐου, η πρωτεύουσα της Κίνας είχε ιδρύσει προ-εμπορικές υπηρεσίες 5G σε διοικητικές περιοχές για το κέντρο του Πεκίνου, το νέο αεροδρόμιο, τη Διεθνή Έκθεση Φυτοκομίας, τις δοκιμαστικές πίστες για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022, την Πλατεία Tiananmen και τη βασική αρτηρία, καθώς και τη Λεωφόρο Chang’an. 
Στόχος είναι μέχρι το 2021, οι βασικές ζώνες της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών επιχειρηματικών περιοχών, των κέντρων καινοτομίας και των περιοχών με οικονομική- τεχνολογική ανάπτυξη να έχουν κάλυψη δικτύου 5G, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην εφημερίδα του δημοτικού γραφείου επικοινωνίας. 
 Παράλληλα, το Πεκίνο παρέδωσε 5.938 βάσεις σταθμούς δικτύου 5G σε τρεις τηλεπικοινωνιακούς λειτουργούς τον προηγούμενο μήνα με απώτερο σκοπό την επέκταση αυτής της τεχνολογίας και την κάλυψη όλο και περισσότερων περιοχών.