Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Εσωτερικό θεματικό πάρκο πάγου στη Harbin

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-06-07 19:03:51
  • Προβολές:
  • 1163

Η πόλη Harbin, πρωτεύουσα της επαρχίας Heilongjiang της βορειοανατολικής Κίνας, γνωστή για τη διοργάνωση του Χειμερινού Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού, που εντυπωσιάζει κάθε χρόνο με τα υπέροχα και ξεχωριστά γλυπτά από πάγο, φιλοξενεί φέτος κι ένα εσωτερικό θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού, το οποίο θα είναι ανοιχτό όλο το καλοκαίρι. 
Το θεματικό αυτό πάρκο άνοιξε στο κοινό την 1η Ιουνίου 2019 συνδυάζοντας την εγκαινίασή του με τον εορτασμό για τη Διεθνή Ημέρα Παιδιού, μια γιορτή με ιδιαίτερη σημασία για την Κίνα. 
Από εδώ και στο εξής οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα γλυπτά από πάγο και το καλοκαίρι σε ένα από τα μεγαλύτερα εσωτερικά θεματικά πάρκα χιονιού στο κόσμο. Ο χώρος του πάρκου καλύπτει μια έκταση 5000 τετραγωνικών μέτρων και παρουσιάζει μια μαγική χώρα θαυμάτων με εντυπωσιακά γλυπτά και αναπαραστάσεις από πάγο. 
Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται ακόμη εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, όπου δίνεται η δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά μεγάλοι και παιδιά. Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ -5 και -8 βαθμών κελσίου, καθώς θα πρέπει να διατηρηθούν αναλλοίωτα τα γλυπτά.