Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Επίσημη επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου στη Ρωσία

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-31 17:15:43
  • Προβολές:
  • 620

Στη Ρωσία θα ταξιδέψει ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ ύστερα από πρόσκληση του Ρώσου Προέδρου Vladimir Putin, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας στα τέλη Μαΐου 2019. 
Ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ θα παραμείνει στη Ρωσία από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου και θα πραγματοποιήσει συζητήσεις με αξιωματούχους του ρωσικού κράτους. Παράλληλα, θα συμμετάσχει στο 23ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος τύπου, Lu Kang. 
Tο Φόρουμ αυτό αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο. Διοργανώνεται από το 1997 και από το 2006 διεξάγεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που επίσης συμμετέχει σε αυτό. 
Τα τελευταία 20 χρόνια, το Φόρουμ αυτό έχει αποτελέσει μια παγκόσμια πλατφόρμα για μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας και μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης και συζήτησης σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ζητήματα, που αντιμετωπίζει η Ρωσία, τις αναδυόμενες αγορές και τον κόσμο ως σύνολο.