Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Αύξηση της αυτοματοποίησης στα αεροδρόμια της Κίνας

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-24 19:39:27
  • Προβολές:
  • 997

Στην αύξηση των αυτόματων ελέγχων των καρτών επιβίβασης στοχεύει η Κίνα με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργίας των αεροδρομίων. 
   Σύμφωνα με τις αρχές της πολιτικής αεροπορίας, μέσα στο 2019, όλα τα αεροδρόμια που διακινούν 10 εκατομμύρια επιβάτες σε ετήσια βάση, θα πρέπει να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους στην επέκταση των υπηρεσιών αυτοεξυπηρέτησης σε ποσοστό άνω του 70%.
Δεδομένης της συνεχούς αύξησης των επιβατών στα μεγάλα αεροδρόμια της Κίνας, η αυτόματη επιβίβαση χωρίς την απαίτηση του ελέγχου από τη μεριά των υπαλλήλων του αεροδρομίου, αποτελεί το κλειδί για την εξοικονόμηση χρόνου και την αποφυγή της κουραστικής αναμονής στις ουρές. Το 2018, συνολικά 225 εκατομμύρια επιβάτες που πραγματοποίησαν ταξίδια στην Κίνα, πραγματοποίησαν αυτόματη επιβίβαση μέσω κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση 18.75 εκατομμυρίων ωρών αναμονής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος του 2018, η Κίνα διέθετε συνολικά 235 πιστοποιημένα αεροδρόμια πολιτικής μεταφοράς, μεταξύ των οποίων 37 αερολιμένες που ανέρχονταν στο επίπεδο των 10 εκατομμυρίων επιβατών ανά έτος.
Η Κίνα είναι σήμερα η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά πολιτικής αεροπορίας παγκοσμίως, καθώς η χώρα διαχειρίστηκε 610 εκατομμύρια αεροπορικά ταξίδια το 2018, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται ότι θα φθάσει τα 680 εκατομμύρια τη φετινή χρονιά.