Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Τεράστιος αριθμός επισκεπτών στην Guilin

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-24 19:29:14
  • Προβολές:
  • 699

Ραγδαία αύξηση σημειώνει ο αριθμός των επισκεπτών στη γραφική πόλη Guilin της Αυτόνομης Επαρχίας Guangxi στη νότια Κίνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής κυβέρνησης. 
Ο τουριστικός τομέας στην περιοχή σημειώνει ιδιαίτερη άνθηση καθώς τον προηγούμενο χρόνο πάνω από 100 εκατομμύρια άτομα επισκέφθηκαν τη Guilin, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 32.85 % από χρόνο σε χρόνο. 
Ο τεράστιος αυτός αριθμός των επισκεπτών απέφερε στην τοπική κοινωνία πάνω από 139 δισεκατομμύρια Γιουάν (20 δισεκατομμύρια δολάρια), ένα ποσό αυξημένο κατά 43.22% από το 2017. Η ανάπτυξη του συγκεκριμένου τομέα δεν είναι βέβαια τυχαία στην περιοχή καθώς είναι ξακουστή για τα μοναδικά ασβεστολιθικά βουνά της και τα πανέμορφα ποτάμια της. 
Οι τοπικές αρχές επίσης έχουν λάβει μια σειρά μέτρων που συμβάλουν στην αναβάθμιση του τουρισμού και την διευκόλυνση των ταξιδιωτών. Σε αυτά τα μέτρα περιλαμβάνεται η δυνατότητα παραμονής στην περιοχή για 72 ώρες χωρίς την κατοχή βίζας σε πολίτες από 51 χώρες, καθώς και η δυνατότητα παραμονής για 6 ημέρες χωρίς βίζα σε ομάδες τουριστών από χώρες μέλη της Ένωσης Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας.