Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Σι Τζινπίνγκ: Απαιτούνται νέες βελτιώσεις στην ανάπτυξη της κεντρικής Κίνας

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-24 18:30:32
  • Προβολές:
  • 876

Στην Επαρχία Jiangxi ταξίδεψε ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ στα τέλη Μαΐου 2019, όπου πραγματοποίησε ταξίδι επιθεώρησης, συμμετείχε και προήδρευσε στο συμπόσιο εργασίας με θέμα την ανάπτυξη της κεντρικής περιοχής. 
Στην ομιλία που εκφώνησε στο συμπόσιο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Επαρχία Jiangxi, ο Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ ζήτησε την ενίσχυση των προσπαθειών για τη συνολική ισχύ και ανταγωνιστικότητα της κεντρικής περιοχής της χώρας, έτσι ώστε να αναβαθμιστούν περαιτέρω οι δράσεις ανάπτυξής της. 
Οι προτάσεις του Κινέζου Προέδρου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την προώθηση μιας υψηλής ποιότητας ανάπτυξης της κατασκευαστικής βιομηχανίας, την ενθάρρυνση της αλληλεπίδρασης της τεχνολογικής και βιομηχανικής μεταρρύθμισης και τον συντονισμό με την ανατολική περιοχή μέσα στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας στην πρωτοβουλία «Μια Ζώνη, Ένας Δρόμος». 
Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι η βελτίωση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων ήταν και παραμένει προτεραιότητα για τις κυβερνήσεις και κάλεσε για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στην κεντρική περιοχή. Ο Κινέζος Πρόεδρος είχε την ευκαιρία επίσης να εξετάσει τις εργασίες αναβάθμισης της περιοχής και τις συνθήκες ζωής των κατοίκων.