Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

O Κινέζος Αντιπρωθυπουργός συναντά την αντιπροσωπεία από το Hong Kong

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-24 17:24:05
  • Προβολές:
  • 451

Στο Πεκίνο υποδέχτηκε την αντιπροσωπεία από την Ομοσπονδία των Ενώσεων Fujian του Hong Kong, o Κινέζος Αντιπρωθυπουργός Han Zheng, που διατελεί κι ως μέλος της Μόνιμης Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. 
Ο Κινέζος αξιωματούχος εξήρε τη δράση και την προσφορά της ομοσπονδίας στην προώθηση των ανταλλαγών και της συνεργασίας μεταξύ του Χονγκ Κονγκ και της ηπειρωτικής χώρας καθώς και την σπουδαιότητά της στην διαφύλαξη της ευημερίας και της σταθερότητας στο Χονγκ Κονγκ. 
Ζήτησε ακόμη από τα μέλη της ομοσπονδίας να ενώσουν τους ανθρώπους από όλους τους τομείς της ζωής του Χονγκ Κονγκ, να προστατεύουν με δυναμικότητα την κυριαρχία της Κίνας, τα ενδιαφέροντά της στον τομέα της ασφάλειας και της ανάπτυξης αλλά και να προωθήσουν τον αγώνα για την πρωτοβουλία της «μιας χώρας, δύο συστημάτων». 
Ο Han Zheng τόνισε επίσης ότι η κεντρική κυβέρνηση στηρίζει πλήρως την κυβέρνηση της Ειδικής Διοικητικής Περιοχής του Χονγκ Κονγκ και πιστεύει ότι οι προσπάθειες και οι λογικές συζητήσεις του κοινού θα συμβάλουν στην απομάκρυνση των αμφιβολιών και την επίτευξη συναίνεσης στο Χονγκ Κονγκ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομοσπονδία αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργήθηκε από περισσότερες από 100 κοινότητες της Fujian με έδρα το Χονγκ Κονγκ και δρα για πάνω από 20 χρόνια, μετά την ίδρυσή της το 1997.