Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Συνέδριο για τον Διάλογο των Ασιατικών Πολιτισμών στην Κίνα

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-10 18:03:16
  • Προβολές:
  • 933

Με τίτλο «ανταλλαγές και αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των Ασιατικών πολιτισμών και μια κοινότητα με κοινό μέλλον» θα διεξαχθεί στην Κίνα από τις 15 Μαΐου 2019 το Συνέδριο για τον Διάλογο των Ασιατικών Πολιτισμών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Xu Lin, Προέδρο του Κρατικού Γραφείου Συμβουλευτικών Πληροφοριών. 
Ο Xu Lin ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το συνέδριο θα περιλαμβάνει την τελετή έναρξης και υπο-συνέδρια, στα οποία θα συμμετάσχουν πάνω από 2000 κυβερνητικοί αξιωματούχοι και αντιπρόσωποι από διάφορους κύκλους από 47 ασιατικές χώρες αλλά και από χώρες εκτός της ηπείρου. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένα πολιτιστικό καρναβάλι, μια εβδομάδα αφιερωμένη στον ασιατικό πολιτισμό καθώς και ένα φεστιβάλ ασιατικών γεύσεων. 
Ως τώρα, πάνω από 2800 Κινέζοι και ξένοι δημοσιογράφοι έχουν εγγραφεί για να καλύψουν το συνέδριο, ενώ το Πεκίνο έχει στελεχώσει πάνω από 3700 εθελοντές που θα στηρίζουν τη μεγάλη αυτή εκδήλωση. Τα αποτελέσματα από το Συνέδριο αναμένονται ιδιαίτερα σημαντικά καθώς φαίνεται πως θα δοθεί περαιτέρω ώθηση στις διμερείς και πολυμερείς συμφωνίες και πρωτοβουλίες και θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία να ανακοινωθούν και να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα στον τομέα των προγραμμάτων και της έρευνας.