Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Πάνω από 300.000 τουρίστες στη έκθεση κηπουρικής του Πεκίνου

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-10 17:57:43
  • Προβολές:
  • 893

Τεράστιος ήταν ο αριθμός των Κινέζων που ταξίδεψαν είτε εντός της χώρας είτε σε κάποια χώρα του εξωτερικού με αφορμή την αργία της Πρωτομαγιάς. 
   Πολλοί απ’ αυτούς επέλεξαν να επισκεφθούν μουσεία της χώρας, θεματικά πάρκα αλλά και τη Διεθνή Έκθεση Κηπουρικής του Πεκίνου που άνοιξε τις πύλες της στις 29 Απριλίου 2019. Σύμφωνα με τον διοργανωτή, η έκθεση υποδέχτηκε πάνω από 320.000 τουρίστες κατά τη διάρκεια της 4ημερης αργίας για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, σηματοδοτώντας την πρώτη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης. 
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Lei Lei, αξιωματούχος της οργανωτικής επιτροπής, το Κινεζικό Περίπτερο, το Διεθνές Περίπτερο, το Περίπτερο Βιωματικής Εμπειρίας, το Περίπτερο της Βοτανικής και το Θέατρο Guerue ήταν μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών, οι οποίοι υποδέχτηκαν συνολικά πάνω από 734.000 επισκέπτες κατά τη διάρκεια της αργίας.
Περίπου 132 δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των παρελάσεων με άρματα, εθνικών και παραδοσιακών πολιτιστικών παραστάσεων καθώς και πολιτιστικά και καλλιτεχνικά καρναβάλια που διοργανώθηκαν από χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της αργίας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση άνοιξε για το κοινό τη Δευτέρα 29 Απριλίου με σύνθημα «Ζήστε Πράσινα, Ζήστε Καλύτερα» στους πρόποδες του Σινικού Τείχους, κοντά στην πρωτεύουσα της Επαρχίας Yanqing και θα διαρκέσει έως τις 7 Οκτωβρίου 2019.