Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Η Εσωτερική Μογγολία ανακαινίζει τις τουαλέτες σε 50.000 αγροτικά σπίτια

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-10 17:55:01
  • Προβολές:
  • 936

Στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Κίνας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου ιδιαίτερα εκείνων που ζουν στις αγροτικές περιοχές αποβλέπει η χώρα με τη λήψη πολλαπλών σχετικών μέτρων. 
Στην αυτόνομη επαρχία της Εσωτερικής Μογγολίας στα βόρεια της Κίνας έχει ήδη πραγματοποιηθεί αξιοσημείωτη πρόοδος και σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών αρχών, μέσα στο τρέχον έτος, θα ανακαινιστούν περίπου 50.000 νοικοκυριά βοσκών με σκοπό τη βελτίωση αυτού του είδους των εγκαταστάσεων. Κάθε σπίτι θα λάβει μια επιχορήγηση της τάξεως των 3.000 Γιουάν (443 δολάρια ΗΠΑ) για την ανοικοδόμηση των τουαλετών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Feng Renfei, επικεφαλής του τμήματος τοπικής στέγασης και αστικής-αγροτικής ανάπτυξης. 
 Από το 2015, η τοπική κυβέρνηση έχει αναβαθμίσει την εθνική πρωτοβουλία της «επανάστασης της τουαλέτας» με έμφαση στις αγροτικές περιοχές. Καταβάλλονται συνεχείς και εκτεταμένες προσπάθειες για την υλοποίηση όλο και περισσότερων μέτρων που αφορούν την υγιεινή και την παροχή καλύτερων εγκαταστάσεων. Μέχρι το 2020, αναμένεται ότι θα έχουν χτιστεί και αναβαθμιστεί περίπου 64.000 τουαλέτες σε τουριστικούς προορισμούς όλης της επικράτειας.