Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του νέου αεροδρομίου του Πεκίνου

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-10 17:53:46
  • Προβολές:
  • 906

Μια σειρά ελέγχων και επιθεωρήσεων πραγματοποιούνται στο νέο αεροδρόμιο του Πεκίνου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου και να υποδεχτεί το κοινό στις 30 Σεπτεμβρίου 2019. 
   Ήδη από την αρχή του τρέχοντος έτους διεξάγονται έλεγχοι τόσο στις υποδομές όσο και στη λειτουργία του, ενώ σύντομα θα υποδεχτεί τέσσερα αεροσκάφη που θα πραγματοποιήσουν δοκιμαστική λειτουργία, όπως αναφέρει η Beijing Youth Daily.
   H Air China, η China Eastern Airlines και η China Southern Airlines θα στείλουν τα καλύτερα μοντέλα των αεροσκαφών τους, τα 747-8, Α359 και Α380 αντίστοιχα. Επίσης, η Xiamen Airlines θα χρησιμοποιήσει ένα Boeing 787 για να πάρει μέρος στην δοκιμαστική πτήση. Σύμφωνα με το σχέδιο, αυτά τα αεροσκάφη θα πρέπει να φτάσουν στο αεροδρόμιο πριν τις 10 π.μ. και μετά να απογειωθούν από τους αεροδιαδρόμους 01L/19R, 17R/35L και 17L/35R, με την όλη διαδικασία να διαρκεί περίπου μια ώρα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο αεροδρόμιο του Πεκίνου έχει ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία τους ελέγχους που αφορούσαν τους τέσσερις αεροδιαδρόμους, τα έξι συστήματα προσγείωσης, τις επτά εγκαταστάσεις φωτισμού και τις άλλες υπηρεσίες του.