Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Εξαιρετική επιτυχία της Τέχνης του Πεκίνου

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-10 17:53:17
  • Προβολές:
  • 890

Στο Εθνικό Κέντρο Γεωργίας παρουσιάστηκε η πιο πρόσφατη συλλογή της Τέχνης του Πεκίνου, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση τέχνης και σχεδιασμού της πρωτεύουσας της Κίνας. 
Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Γεωργίας από τις 30 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2019, όπου παρουσιάστηκαν πάνω από 1000 έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν ή φιλοξενούνταν σε περίπου 190 ινστιτούτα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης, το βράδυ της 30ης Απριλίου, περίπου οι μισές από τις γκαλερί τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό πούλησαν έργα που παρουσιάζονταν στα εκθεσιακά τους περίπτερα. 
Γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής κοστολογήθηκαν μεταξύ του ενός εκατομμύριου Γιουάν (150.000 δολάρια), ενώ μερικές χιλιάδες Γιουάν εισπράχθηκαν από συλλέκτες που επέδειξαν εξαιρετικά ποικίλες και διαφοροποιημένες προτιμήσεις για την αγορά της κινεζικής τέχνης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους τομείς της κλασικής και σύγχρονης τέχνης, η έκθεση περιλαμβάνει επίσης μια περιοχή που αφορά το σχεδιασμό και στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για τις τελευταίες εξελίξεις, τα υλικά και την τεχνολογία.