Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Δράσεις για την προώθηση του τουρισμού στην Κίνα

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-10 17:40:58
  • Προβολές:
  • 1101

Στην περαιτέρω προώθηση του τουρισμού στοχεύει η Κίνα με την διοργάνωση της εκδήλωσης με τίτλο: «Τουρισμός στην Κίνα και Εβδομάδα Πολιτισμού». 
   Η δράση αυτή αφορά την τουριστική και πολιτιστική προώθηση και περιλαμβάνει μια σειρά δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν σε πολλά μέρη του κόσμου από τις 15 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου 2019.     
   34 συνολικά κινεζικά πολιτιστικά κέντρα και 19 εθνικά τουριστικά γραφεία της Κίνας σε πόλεις όπως η Μαδρίτη, η Σεούλ και η Κοπεγχάγη θα διοργανώσουν πάνω από 200 εκδηλώσεις προώθησης, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. 
   Οι δράσεις αυτές θα περιλαμβάνουν εκθέσεις φωτογραφίας που θα αναδεικνύουν το φυσικό τοπίο της Κίνας, παραστάσεις, διαλέξεις και συνέδρια που θα έχουν διαφορετικά θέματα, όπως την κινεζική κεραμική και την παραδοσιακή κινεζική ιατρική. 
Στη διάσημη τουριστική πόλη Suzhou της ανατολικής Κίνας θα πραγματοποιηθεί επίσης ένα διεθνές τουριστικό φεστιβάλ από τις 17 έως τις 31 Μαΐου που αναμένεται να προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Παράλληλα με τη διεξαγωγή του φεστιβάλ στην πόλη Suzhou, τα πολιτιστικά κέντρα της Κίνας στην Ουγγαρία, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη θα διοργανώσουν εκδηλώσεις προώθησης στις οποίες θα παρουσιάζονται τα πολιτιστικά και τουριστικά προϊόντα της κινεζικής πόλης.
        (Ελένη Μπίλια, πηγή στοιχείων: Xinhua)