Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Σι Τζινπίνγκ: ενίσχυση της αστυνομικής αφοσίωσης, του συναγωνισμού και της πειθαρχίας

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-10 17:02:03
  • Προβολές:
  • 534

Την ανάγκη για ενίσχυση της πολιτικής αφοσίωσης των αστυνομικών δυνάμεων, την ενδυνάμωσή τους μέσα από την μεταρρύθμιση και την τεχνολογία, καθώς και τη λειτουργία τους με αυστηρή πειθαρχία, τόνισε χαρακτηριστικά ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ σε εθνικό συνέδριο στο Πεκίνο με θέμα τη δημόσια ασφάλεια. 
«Οι αστυνομικές αρχές οφείλουν να εκπληρώνουν τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες τους στην νέα εποχή και τις σύγχρονες συνθήκες και να εμπνέουν την εμπιστοσύνη τόσο στο Κόμμα όσο και στο λαό», ανάφερε ο Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ. 
Ακόμη, η αστυνομία θα πρέπει να εγγυάται το γεγονός ότι οι άνθρωποι αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια και να δημιουργήσει ένα ασφαλές, σταθερό πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί μια αποφασιστική νίκη στην οικοδόμηση μιας μετρίως ευημερούσας κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα.  
Ο ίδιος επεσήμανε επίσης στην ομιλία που εκφώνησε στο διήμερο συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 9 Μαΐου 2019 στο Πεκίνο, ότι οι αστυνομικές αρχές αναμένεται πως θα συμβάλουν σημαντικά στην εκπλήρωση των στόχων της εκατονταετηρίδας και τη συνειδητοποίηση του Κινεζικού Ονείρου για την εθνική ανανέωση.
  (Ελένη Μπίλια, πηγή στοιχείων: Xinhua)