Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

18 περιοχές στη Gansu νικούν τη φτώχεια

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-04 18:29:24
  • Προβολές:
  • 689

Όλο και περισσότερες περιοχές και επαρχίες της Κίνας καταφέρνουν να βγουν από τα όρια της φτώχειας και να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων τους μέσα από τις γιγαντιαίες προσπάθειες που καταβάλλει η χώρα. 
Σύμφωνα με στοιχεία του επαρχιακού γραφείου ανακούφισης από τη φτώχεια, 18 περιοχές και πόλεις σε επίπεδο επαρχίας καθώς και περιφέρειες στην επαρχία Gansu της βορειοδυτικής Κίνας έχουν απομακρυνθεί από τη φτώχεια, μειώνοντας τον αριθμό των φτωχών περιοχών της επαρχίας σε μόλις 39. 
Οι 18 αυτές περιοχές, που υπέφεραν από τη φτώχεια, πέρασαν με επιτυχία τις αυστηρές αξιολογήσεις που πραγματοποιήθηκαν από επιτροπές ανακούφισης από τη φτώχεια σε διάφορα επίπεδα. Μετά από τους ενδελεχείς ελέγχους, που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι περιοχές αυτές αποδείχτηκε πως πληρούν τα απαιτούμενα επίπεδα ανάπτυξης και έχουν ξεπεράσει τα βασικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο χρόνο, άλλες 18 περιοχές στην Gansu βγήκαν από τα όρια της φτώχειας χάρη σε μια σειρά  εντατικών και στοχευμένων μέτρων που εστιάζουν στην εξάλειψή της.