Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Νέα συσκευή για τον εντοπισμό της παράνομης στάθμευσης στο Πεκίνο

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-04 18:28:59
  • Προβολές:
  • 698

Οι αστυνομικές αρχές του Πεκίνου εφαρμόζουν πλέον έναν πιο αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο για να καταγράφουν τα αυτοκίνητα που έχουν σταθμεύσει παράνομα. Χρησιμοποιώντας μια κάμερα με αισθητήρα που διαθέτει ευρεία γωνία λήψης, οι αστυνομικοί δε χρειάζεται καν να αφήσουν το όχημά τους για να φωτογραφίσουν το παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο, καθώς το κάνει η κάμερα για εκείνους. 
Η εξελιγμένη αυτή κάμερα είναι τοποθετημένη σε ένα έξυπνο κινητό στο εσωτερικό του παρμπρίζ του αστυνομικού οχήματος. Έτσι, σκανάρει τον αριθμό κυκλοφορίας του παράνομα σταθμευμένου οχήματος και όλες οι πληροφορίες του στέλνονται στη βάση δεδομένων της αστυνομίας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.  
Η νέα αυτή μέθοδος έχει ήδη θεαματικά αποτελέσματα και χάρη στο νέο σύστημα, οι αστυνομικές αρχές μπορούν να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους ακόμα πιο αποτελεσματικά. 
Σύμφωνα με τον αρμόδιο του Γραφείου Διαχείρισης Τροχαίας του Πεκίνου, Yin Hao, ο νέος αυτός τρόπος έχει συμβάλει σημαντικά στην αμεσότητα της καταγραφής της παράνομης στάθμευσης καθώς μέχρι πριν η διαδικασία αυτή απαιτούσε τουλάχιστον δύο αστυνομικούς, έναν να οδηγεί και έναν να φωτογραφίζει τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα.