Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Φεστιβάλ Κινεζικής Τέχνης στη Σαγκάη

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-04 18:25:30
  • Προβολές:
  • 685

Από τις 20 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2019 θα διεξαχθεί το 12ο Φεστιβάλ Κινεζικής Τέχνης στη Σαγκάη, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών του στις 2 Μαΐου 2019. Το Φεστιβάλ αυτό αποτελεί μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις της χώρας και χαρακτηρίζεται ως ένα εκτενές πολιτιστικό και καλλιτεχνικό γεγονός.
Χρηματοδοτείται από κοινού από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και από τη δημοτική κυβέρνηση της Σαγκάης και προσελκύει έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο. Η φετινή διοργάνωση θα παρουσιάσει καλλιτεχνικές παραστάσεις επί σκηνής, εκθέσεις έργων τέχνης, καλλιγραφία και χαρτοκοπτική καθώς και φωτογραφίες και εκθέσεις παραστατικών τεχνών και δημιουργικών προϊόντων. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν επί σκηνής 51 εξαιρετικά έργα όπερας, δράματος, παιδικού θεάτρου, χορού και μουσικοχορευτικών παραστάσεων.
Σε αυτό το Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα την παραδοσιακή κινεζική τέχνη και να έρθουν σε επαφή με τις παραστατικές τέχνες της. Τη λήξη του Φεστιβάλ θα σηματοδοτήσει η τελετή απονομής Βραβείων Πολιτισμού για τις παραστατικές τέχνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ Κινεζικής Τέχνης διοργανώνεται κάθε τρία χρόνια και φέτος φιλοξενείται για πρώτη φορά στη Σαγκάη. Οι παραστάσεις και οι εκθέσεις του θα πραγματοποιηθούν σε 19 διαφορετικά μέρη της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του Μουσείου Τέχνης της Σαγκάης και του Εκθεσιακού Κέντρου της πόλης.