Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας στη Σαγκάη

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-05-03 16:01:42
  • Προβολές:
  • 826

Στη Σαγκάη της Κίνας διεξάγεται η έβδομη Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας από τις 18 έως τις 20 Απριλίου 2019. Πρόκειται για μια ετήσια έκθεση εθνικού επιπέδου, που πραγματοποιείται στη χώρα και αφορά το διεθνές τεχνολογικό εμπόριο. Η τριήμερη αυτή έκθεση αναμένεται να προσελκύσει περίπου 1.000 εταιρίες και 52.000 επισκέπτες τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. 
Στην έκθεση παρουσιάζονται τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα και τα επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα που αναπτύχθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως η πνευματική βιομηχανία, η βιοιατρική και η νέας γενιάς πληροφοριακή τεχνολογία. Φέτος, για πρώτη φορά, συμμετέχουν εκθέτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον Καναδά, οι οποίοι θα εστιάσουν στην παρουσίαση εξελιγμένων τεχνολογιών σε πεδία που θα περιλαμβάνουν την τεχνητή νοημοσύνη, την έξυπνη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τα μεγάλα δεδομένα και την οικονομική τεχνολογία.
Η κύρια φιλοσοφία της Διεθνούς Έκθεσης Τεχνολογίας είναι «Καλύτερη τεχνολογία, καλύτερη ζωή» και στοχεύει στην προώθηση της ανάπτυξης της τεχνολογίας του εμπορίου και την εφαρμογή της στρατηγικής αναβάθμισης της καινοτομίας. Αυτό θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί μέσα από την ενσωμάτωση των επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας στη Σαγκάη ξεκίνησε να διεξάγεται το 2013 και από τότε πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Κέντρο World Expo Exhibition & Convention της Σαγκάης, προσελκύοντας όλο και περισσότερο ενδιαφέρον κάθε χρόνο.