Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Απευθείας πτήση μεταξύ ανατολικής Κίνας και Τόκυο, Σεούλ

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-04-12 17:20:15
  • Προβολές:
  • 1249

Η Πόλη Ningbo της επαρχίας Zhejiang στην ανατολική Κίνα θα ενώνεται πλέον με απευθείας πτήσεις με τις πόλεις Τόκυο και Σεούλ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διεθνούς Αεροδρομίου Lishe της πόλης Ningbo. 
   Η εγκαινίαση των απευθείας πτήσεων μεταξύ των δύο αυτών πόλεων και της ανατολικής Κίνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019, χωρίς να έχει οριστεί ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία. 
Πηγές του Διεθνούς Αεροδρομίου αναφέρουν ακόμη ότι ο αριθμός των εγχώριων πτήσεων που εκτελούνται από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο θα σημειώσουν άνοδο και η συχνότητα σύνδεσης της πόλης Ningbo με το Πεκίνο και τη Qingdao θα αυξηθούν σημαντικά μέσα στο τρέχον έτος. 
Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ningbo αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου και ήδη πραγματοποιεί επέκταση στις εγκαταστάσεις των τερματικών σταθμών για να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη κίνηση των επιβατών. Το 2018 μόνο, το αεροδρόμιο διακίνησε 11.7 εκατομμύρια επιβάτες, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 24,8% από τον προηγούμενο χρόνο.