Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Η Κίνα γίνεται η τέταρτη μεγαλύτερη πηγή τουρισμού για το Ντουμπάι

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-04-12 17:19:03
  • Προβολές:
  • 1312

Όλο και περισσότερους Κινέζους τουρίστες προσελκύει το Ντουμπάι τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με στοιχεία της τουριστικής αρχής της χώρας. 
   Το 2018 μόνο, περίπου 857.000 Κινέζοι τουρίστες επέλεξαν το Ντουμπάι για τις διακοπές τους, με τον αριθμό αυτό να εμφανίζεται κατά 12% αυξημένος σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. 
   Η μεγάλη κινητικότητα που σημειώθηκε το 2018 συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση και τον πρώτο μήνα του 2019, όταν περίπου 100.000 Κινέζοι ταξίδεψαν στο Ντουμπάι, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 25.1% σε σχέση με την ίδια περίοδο του περσινού έτους. 
Τα ποσοστά αυτά έχουν κάνει την Κίνα την τέταρτη μεγαλύτερη πηγή τουρισμού για την πόλη της Μέσης Ανατολής, ενώ ακόμα πιο ανοδική αναμένεται και η πορεία το επόμενο διάστημα. 
Σύμφωνα με την τουριστική αρχή του Ντουμπάι, η μεγάλη προτίμηση των Κινέζων στην πόλη αυτή αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη διευκόλυνση και την προσέλκυση των Κινέζων. 
Μερικά απ’ αυτά τα μέτρα είναι η δυνατότητα μετάβασης στην πόλη χωρίς την απαίτηση βίζας, η δυνατότητα οδήγησης στην πόλη με κινεζικό δίπλωμα, καθώς και η διοργάνωση εκδηλώσεων και εορτασμών κατά τη διάρκεια των παραδοσιακών κινεζικών φεστιβάλ. 
Οι πρωτοβουλίες αυτές κάνουν το Ντουμπάι μια από τις ιδανικότερες επιλογές για τους Κινέζους, οι οποίοι μετά την ανοδική πορεία της ανάπτυξης της χώρας, επιδιώκουν και πραγματοποιούν όλο και περισσότερα ταξίδια στο εξωτερικό.