Είστε εδώ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > ΝΕΑ > 查看详情

Συνεργασία του Μουσείου του Παλατιού με την People’s Daily

  • πηγή:China Greece Times
  • ημερομηνία έκδοσης:2019-04-08 16:11:51
  • Προβολές:
  • 988

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας υπέγραψε το Μουσείο του Παλατιού με την εφημερίδα People’s Daily στις 4 Απριλίου 2019. Σκοπός της είναι η προώθηση της συνεργασίας στον τομέα της ενσωμάτωσης του πολιτισμού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κινεζική εφημερίδα. 
Στη συμφωνία των δύο πλευρών ορίζεται ότι το Μουσείο του Παλατιού θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάζει τις πολιτιστικές του πηγές στο κοινό μέσω την έντυπης μορφής της εφημερίδας, της ιστοσελίδας της, της εφαρμογής της καθώς και μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Wechat. 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις που πραγματοποίησε ο επιμελητής του Μουσείου του Παλατιού, Shan Jixiang στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας, οι δύο πλευρές θα εργαστούν από κοινού όσον αφορά την προώθηση προϊόντων και την διαδικασία ανάπτυξης και δημιουργίας οπτικών ή γραπτών εργαλείων που σχετίζονται με τον πολιτισμό και τον τουρισμό. 
Από την πλευρά της People’s Daily, ο αναπληρωτής αρχισυντάκτης της, Zhang Shouying ανέφερε ότι η συνεργασία θα επιφέρει σίγουρα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη και στις δύο πλευρές.